Diskusjon:Ansvarsområder

Fra VeiskilleWiki
Revisjon per 7. okt. 2009 kl. 11:26 av Monica (diskusjon | bidrag)
Hopp til navigering Hopp til søk

Tror det er fint med en liten oversikt. Det kan gjøre det enklere for noen som ønsker å arrangere laiv å komme i kontakt med rett person hvis de lurer på noe, event. for andre som generelt lurer på noe. --Monica


Joda, men er dette beste måten å setja ting opp på? Bør det fleire folk opp på lista? Skal vi for eksempel setja opp folk som har arrangert laiv i settinga, og kva laiven handla om?

--Asbjørn 7. okt 2009 kl. 10:47 (CEST)


Har vi et Laiv kartotek/liste? Om ikke synes jeg definitivt at vi burde ha dette. Jeg kan godt starte på dette når jeg kommer hjem i kveld. Sammendrag av handlingen kan være en god ide, men i første omgang en liste over laiver med link til sider og hvem som arrangerte burde være en start.
Alle som hjelper til med spesifikke områder bør definitivt listes. Deretter er det en liten maurtue av mennesker som stepper inn her og der, noe som er flott! Jeg er derimot litt usikker på hvor "stort omfang" listen skal ha, da alle kan komme med innspill. Er litt redd for at det kan gjøre terskelen høyere for noen å bli involvert dersom de står me "ansvar Malderia" og har ideer til f.eks. Kiltan (kun eksempel).
--Monica 7. okt 2009 kl. 11:26 (CEST)