Forskjell mellom versjoner av «Diskusjon:Althéa»

Fra VeiskilleWiki
Hopp til navigering Hopp til søk
Linje 8: Linje 8:
 
:Personlig synes jeg ikke det gjør noe om noen lenker er feil. Staving er jo relativt valgfritt i veiskille, og redirecten blir nok ikke borte med det første.
 
:Personlig synes jeg ikke det gjør noe om noen lenker er feil. Staving er jo relativt valgfritt i veiskille, og redirecten blir nok ikke borte med det første.
 
:--[[Bruker:Kristian|Kristian]] 13. des 2006 kl. 17:57 (CET)
 
:--[[Bruker:Kristian|Kristian]] 13. des 2006 kl. 17:57 (CET)
 +
----
 +
::Ja, altså, jeg skjønte jo at det er aksent fordi noen mener at det bør være det, jeg bare lurer på om det er et gunstig valg. :) Stavingen varierer nemlig i gammelt laivmateriell også, så jeg var ikke bænkers på at det var denne som var Den rette. Men det er ikke så viktig for meg, så lenge redirecten ligger der blir det jo greit å finne med søk. Men jeg mener at det ikke er så gunstig å ha flere stavemåter som standard på _wikien_ selv om det er det i Veiskille, derfor ville jeg være sikker før jeg setter i gang å endre ting.
 +
::--[[Bruker:Ingrid|Ingrid]] 13. des 2006 kl. 20:55 (CET)
 
----
 
----

Revisjonen fra 13. des. 2006 kl. 21:55

Hvorfor er det aksent over e-en i Althéa nå, egentlig? Jeg synes den virker unødvendig. Hvis det er for å markere trykk er det ikke nødvendig fordi det er naturlig å ha trykket der uansett. Siden navneskikken er basert på fantasy-gresk synes jeg også at det virker malplassert med aksenter. Den siste tingen er at det blir vanskeligere å finne ting på wikien hvis det går inflasjon i aksenter. Man kan selvsagt ha en haug med forwardingsider, men det kompliserer jo. Er det noen spesiell grunn til å ha det her?

Jeg spør fordi jeg synes at det i alle fall bør være likt på hele wikien, og man må lande på den ene eller andre stavemåten før det er noen vits i å gjøre den jobben. Personlig liker jeg uten aksent best.

Ingrid 12. des 2006 kl. 14:19 (CET)


Aksenten over e-en kommer av at dette er riktig stavemåte for Althéa. Isabel mente at artikkelen burde være riktig stavet, og endret også en god del lenker i flytteprosessen, selv om det er en del igjen. Det er den spesielle grunnen. :)
Personlig synes jeg ikke det gjør noe om noen lenker er feil. Staving er jo relativt valgfritt i veiskille, og redirecten blir nok ikke borte med det første.
--Kristian 13. des 2006 kl. 17:57 (CET)

Ja, altså, jeg skjønte jo at det er aksent fordi noen mener at det bør være det, jeg bare lurer på om det er et gunstig valg. :) Stavingen varierer nemlig i gammelt laivmateriell også, så jeg var ikke bænkers på at det var denne som var Den rette. Men det er ikke så viktig for meg, så lenge redirecten ligger der blir det jo greit å finne med søk. Men jeg mener at det ikke er så gunstig å ha flere stavemåter som standard på _wikien_ selv om det er det i Veiskille, derfor ville jeg være sikker før jeg setter i gang å endre ting.
--Ingrid 13. des 2006 kl. 20:55 (CET)