Forskjell mellom versjoner av «Den Trinasjonale Allianse»

Fra VeiskilleWiki
Hopp til navigering Hopp til søk
(Nye kategorier)
m (Althea til Althéa)
 
Linje 1: Linje 1:
Den TriNasjonale allianse ble opprettet i forkant av [[Felttoget mot Lothbard]], for å drive [[Lothbard]] og hans styrker ut av [[Lothbardien]]. Alliansen består av nasjonene [[Malderia]], [[Ulymar]] og [[Althea]].
+
Den TriNasjonale allianse ble opprettet i forkant av [[Felttoget mot Lothbard]], for å drive [[Lothbard]] og hans styrker ut av [[Lothbardien]]. Alliansen består av nasjonene [[Malderia]], [[Ulymar]] og [[Althéa]].
  
[[Traktat for den Trinasjonale alliance|Alliansetraktaten]] sa i hovedtrekk at de tre partene delte felttoget i fire deler og tok ansvaret for en hver. Althea skulle frigjøre sine nærområder. Malderia skulle stille hovedstyrken, ofte kalt Knyttneven, som skulle drive Lothbards styrker nordover. Malderia skulle også sette opp en sperrelinje vest i Lothbardien slik at Lothbard ikke kunne rømme opp i Kastarundt. Ulymar skulle stille sine styrker i en linje ved grensen til Ophrien for å blokkere Lothbards menn og være klar til å gå til angrep inn i Ophrien. TNAs hærstyrker skulle organiseres etter [[Den malderiske hær|malderisk modell]], og Malderia tok ledelsen for Felttoget, ved Feltherre [[Dulan]].
+
[[Traktat for den Trinasjonale alliance|Alliansetraktaten]] sa i hovedtrekk at de tre partene delte felttoget i fire deler og tok ansvaret for en hver. Althéa skulle frigjøre sine nærområder. Malderia skulle stille hovedstyrken, ofte kalt Knyttneven, som skulle drive Lothbards styrker nordover. Malderia skulle også sette opp en sperrelinje vest i Lothbardien slik at Lothbard ikke kunne rømme opp i Kastarundt. Ulymar skulle stille sine styrker i en linje ved grensen til Ophrien for å blokkere Lothbards menn og være klar til å gå til angrep inn i Ophrien. TNAs hærstyrker skulle organiseres etter [[Den malderiske hær|malderisk modell]], og Malderia tok ledelsen for Felttoget, ved Feltherre [[Dulan]].
  
 
Etter at Lothbards styrker var jaget bort, gikk TNA over i en annen rolle. [[Fredspakten]] ble inngått, og TNA er nå en allianse som driver en flerlandstyrke som administrerer deler av de områdene Lothbard tidligere kontrollerte.
 
Etter at Lothbards styrker var jaget bort, gikk TNA over i en annen rolle. [[Fredspakten]] ble inngått, og TNA er nå en allianse som driver en flerlandstyrke som administrerer deler av de områdene Lothbard tidligere kontrollerte.
Linje 10: Linje 10:
 
*[[Malderia]]
 
*[[Malderia]]
 
*[[Ulymar]]
 
*[[Ulymar]]
*[[Althea]]
+
*[[Althéa]]
 
*[[Lothbardien]]
 
*[[Lothbardien]]
 
*[[Opp og ut]]
 
*[[Opp og ut]]
  
 
[[Kategori:Malderia]]
 
[[Kategori:Malderia]]
[[Kategori:Althea]]
+
[[Kategori:Althéa]]
 
[[Kategori:Ulymar]]
 
[[Kategori:Ulymar]]

Nåværende revisjon fra 7. okt. 2009 kl. 09:53

Den TriNasjonale allianse ble opprettet i forkant av Felttoget mot Lothbard, for å drive Lothbard og hans styrker ut av Lothbardien. Alliansen består av nasjonene Malderia, Ulymar og Althéa.

Alliansetraktaten sa i hovedtrekk at de tre partene delte felttoget i fire deler og tok ansvaret for en hver. Althéa skulle frigjøre sine nærområder. Malderia skulle stille hovedstyrken, ofte kalt Knyttneven, som skulle drive Lothbards styrker nordover. Malderia skulle også sette opp en sperrelinje vest i Lothbardien slik at Lothbard ikke kunne rømme opp i Kastarundt. Ulymar skulle stille sine styrker i en linje ved grensen til Ophrien for å blokkere Lothbards menn og være klar til å gå til angrep inn i Ophrien. TNAs hærstyrker skulle organiseres etter malderisk modell, og Malderia tok ledelsen for Felttoget, ved Feltherre Dulan.

Etter at Lothbards styrker var jaget bort, gikk TNA over i en annen rolle. Fredspakten ble inngått, og TNA er nå en allianse som driver en flerlandstyrke som administrerer deler av de områdene Lothbard tidligere kontrollerte.

Se også