Forskjell mellom versjoner av «Den Althéiske Lanse»

Fra VeiskilleWiki
Hopp til navigering Hopp til søk
(Ny side: Betegnelsen på den Althéiske hær som startet krigen mot Lothbard i år 13.eS. som en konsekevens av at TNA (den Tri Nationale Alianse) blir inngått. Lansen gikk igjenom Tar-Ambil (...)
 
(Lenker og kategori)
 
Linje 1: Linje 1:
Betegnelsen på den Althéiske hær som startet krigen mot Lothbard i år 13.eS. som en konsekevens av at [[TNA]] (den Tri Nationale Alianse) blir inngått.
+
Betegnelsen på [[den althéiske hær]] som startet [[Felttoget mot Lothbard|krigen mot Lothbard]] i år 13.eS. som en konsekevens av at [[TNA]] (den Tri Nationale Alianse) blir inngått.
  
Lansen gikk igjenom Tar-Ambil (også kalt Solåsene) og derfra inn i Lothbard, hvor de sammen med sine allikerte kjemper en kamp mot Lothbard.
+
Lansen gikk igjenom [[Tar-Ambil]] (også kalt Solåsene) og derfra inn i Lothbard, hvor de sammen med sine allierte kjemper en kamp mot [[Lothbard]].
 +
 
 +
[[Kategori:Althéa]]

Nåværende revisjon fra 1. aug. 2012 kl. 14:31

Betegnelsen på den althéiske hær som startet krigen mot Lothbard i år 13.eS. som en konsekevens av at TNA (den Tri Nationale Alianse) blir inngått.

Lansen gikk igjenom Tar-Ambil (også kalt Solåsene) og derfra inn i Lothbard, hvor de sammen med sine allierte kjemper en kamp mot Lothbard.