Forskjell mellom versjoner av «Chavra»

Fra VeiskilleWiki
Hopp til navigering Hopp til søk
(Kategori og Se også)
m (provins --> Region)
 
(2 mellomliggende revisjoner av 2 brukere er ikke vist)
Linje 1: Linje 1:
Chavra er den nordligste ordinære provinsen i [[Malderia]].
+
Chavra er den nordligste ordinære regionen i [[Malderia]].
  
Alle som skal reise fra Malderia til andre land enn [[Kiltan]] må gjennom Chavra. Provinsen er svært tynt befolket, med tømmerhogst og gruvedrift som viktigste handelsveier.
+
Alle som skal reise fra Malderia til andre land enn [[Kiltan]] må gjennom Chavra. Regionen er svært tynt befolket, med tømmerhogst og gruvedrift som viktigste handelsveier.
 +
 
 +
[[Den malderiske hær|Hæren]] gir landområder til soldater som dimitterer, og har i hovedsak gitt områder her i Chavra. Mange soldater velger å bosette seg her, men vel så mange selger sine eiendommer til spekulanter, som kjøper sammenhengende områder billig og selger videre til folk som driver stort innen tømmerhogst eller jordbruk.
  
 
Det mest kjente og kjære landemerket i Chavra er antakelig [[Arans hus (Vertshuset)|Arans hus]], som sies å ha det siste gode ølet på vei nordover, og det første på vei hjem.
 
Det mest kjente og kjære landemerket i Chavra er antakelig [[Arans hus (Vertshuset)|Arans hus]], som sies å ha det siste gode ølet på vei nordover, og det første på vei hjem.

Nåværende revisjon fra 24. mai 2008 kl. 12:33

Chavra er den nordligste ordinære regionen i Malderia.

Alle som skal reise fra Malderia til andre land enn Kiltan må gjennom Chavra. Regionen er svært tynt befolket, med tømmerhogst og gruvedrift som viktigste handelsveier.

Hæren gir landområder til soldater som dimitterer, og har i hovedsak gitt områder her i Chavra. Mange soldater velger å bosette seg her, men vel så mange selger sine eiendommer til spekulanter, som kjøper sammenhengende områder billig og selger videre til folk som driver stort innen tømmerhogst eller jordbruk.

Det mest kjente og kjære landemerket i Chavra er antakelig Arans hus, som sies å ha det siste gode ølet på vei nordover, og det første på vei hjem.

Se også