Forskjell mellom versjoner av «Bug Berknau»

Fra VeiskilleWiki
Hopp til navigering Hopp til søk
Linje 16: Linje 16:
  
 
== Presentasjon ==
 
== Presentasjon ==
Født i [[Starvald]], i Skar-regionen. Familien drev vertshus, smugling og noe jordbruk. Gikk i lære som slakter. Flyttet til [[Vilkafjord]] i ung alder. Var i en periode [[Burkampene i Vilkafjord|burkjemper]], mens man fortsatt slapp unna med å være middels dårlig. Hadde mer talent for mat og gjestfrihet og gikk inn i den bransjen med pengene han hadde tjent, som vert, innkjøper, innkaster og utkaster. Gjorde det bra og ble innlemmet i hierarkiet til ett av rådsmedlemmene i Vilkafjord. Fikk etter hvert utvidet oppgavene sine, og driver nå flere vertshus i byen. Tilhenger av [[Sarini]], blant annet fordi [[tåka]] er så dårlig for forretnignene. <br><br> Er en av ildsjelene som nå arrangerer [[Øl Er Godt For Sjelen|Festivalen for Ganens Nytelse]].
+
Født i [[Starvald]], i Skar-regionen. Familien drev vertshus, smugling og noe jordbruk. Gikk i lære som slakter. Flyttet til [[Vilkafjord]] i ung alder. Var i en periode [[Burkampene i Vilkafjord|burkjemper]], mens man fortsatt slapp unna med å være middels dårlig. Hadde mer talent for mat og gjestfrihet og gikk inn i den bransjen med pengene han hadde tjent, som vert, innkjøper, innkaster og utkaster. Gjorde det bra og ble innlemmet i hierarkiet til ett av rådsmedlemmene i Vilkafjord. Fikk etter hvert utvidet oppgavene sine, og driver nå flere vertshus i byen. Tilhenger av [[Sarini]], blant annet fordi [[tåka]] er så dårlig for forretningene. <br><br> Er en av ildsjelene som nå arrangerer [[Øl Er Godt For Sjelen|Festivalen for Ganens Nytelse]].
  
 
== Venner og bekjente ==
 
== Venner og bekjente ==

Revisjonen fra 8. mar. 2015 kl. 20:42

Bug Berknau
Navn Bug Berknau
Født Ca 20 før Stjernefallet
Nasjonalitet Vilkafjord, Starvald
Yrke Festivalarrangør, vertshusdriver, gangster
Spilt på Øl Er Godt For Sjelen
Spiller Per Anders

Presentasjon

Født i Starvald, i Skar-regionen. Familien drev vertshus, smugling og noe jordbruk. Gikk i lære som slakter. Flyttet til Vilkafjord i ung alder. Var i en periode burkjemper, mens man fortsatt slapp unna med å være middels dårlig. Hadde mer talent for mat og gjestfrihet og gikk inn i den bransjen med pengene han hadde tjent, som vert, innkjøper, innkaster og utkaster. Gjorde det bra og ble innlemmet i hierarkiet til ett av rådsmedlemmene i Vilkafjord. Fikk etter hvert utvidet oppgavene sine, og driver nå flere vertshus i byen. Tilhenger av Sarini, blant annet fordi tåka er så dårlig for forretningene.

Er en av ildsjelene som nå arrangerer Festivalen for Ganens Nytelse.

Venner og bekjente

Spiller og opptredener

Spilles av Per AndersØl Er Godt For Sjelen