Forskjell mellom versjoner av «Bug Berknau»

Fra VeiskilleWiki
Hopp til navigering Hopp til søk
Linje 16: Linje 16:
  
 
== Presentasjon ==
 
== Presentasjon ==
Født i [[Starvald]], i Skar-regionen. Familien drev vertshus, smugling og noe jordbruk. Gikk i lære som slakter. Flyttet til [[Vilkafjord]] i ung alder. Var i en periode burkjemper, mens man fortsatt slapp unna med å være middels dårlig. Hadde mer talent for mennesker, mat og gjestfrihet og gikk inn i den bransjen med pengene han hadde tjent, som vert, innkjøper, utkaster og innkaster. Gjorde det bra og ble innlemmet i hierarkiet til ett av rådsmedlemmene i Vilkafjord. Fikk etter hvert utvidet oppgavene sine, og driver nå flere vertshus i byen. Sammen med sine kolleger arrangerer han [[Øl Er Godt For Sjelen|Festivalen for Ganens Nytelse]].
+
Født i [[Starvald]], i Skar-regionen. Familien drev vertshus, smugling og noe jordbruk. Gikk i lære som slakter. Flyttet til [[Vilkafjord]] i ung alder. Var i en periode burkjemper, mens man fortsatt slapp unna med å være middels dårlig. Hadde mer talent for mennesker, mat og gjestfrihet og gikk inn i den bransjen med pengene han hadde tjent, som vert, innkjøper, utkaster og innkaster. Gjorde det bra og ble innlemmet i hierarkiet til ett av rådsmedlemmene i Vilkafjord. Fikk etter hvert utvidet oppgavene sine, og driver nå flere vertshus i byen. Er en av ildsjelene som nå arrangerer [[Øl Er Godt For Sjelen|Festivalen for Ganens Nytelse]].
  
 
== Venner og bekjente ==
 
== Venner og bekjente ==

Revisjonen fra 8. mar. 2015 kl. 19:08

Bug Berknau
Navn Bug Berknau
Født Ca 20 før Stjernefallet
Nasjonalitet Fjording
Yrke Vertshusdriver, gangster, festivalarrangør
Spilt på Øl Er Godt For Sjelen
Spiller Per Anders

Presentasjon

Født i Starvald, i Skar-regionen. Familien drev vertshus, smugling og noe jordbruk. Gikk i lære som slakter. Flyttet til Vilkafjord i ung alder. Var i en periode burkjemper, mens man fortsatt slapp unna med å være middels dårlig. Hadde mer talent for mennesker, mat og gjestfrihet og gikk inn i den bransjen med pengene han hadde tjent, som vert, innkjøper, utkaster og innkaster. Gjorde det bra og ble innlemmet i hierarkiet til ett av rådsmedlemmene i Vilkafjord. Fikk etter hvert utvidet oppgavene sine, og driver nå flere vertshus i byen. Er en av ildsjelene som nå arrangerer Festivalen for Ganens Nytelse.

Venner og bekjente

Spiller og opptredener

Spilles av Per AndersØl Er Godt For Sjelen