Forskjell mellom versjoner av «Budbringeren»

Fra VeiskilleWiki
Hopp til navigering Hopp til søk
 
m (små endringer)
 
(En mellomliggende revisjon av en annen bruker er ikke vist)
Linje 1: Linje 1:
Budbringeren er han som reiser fritt i alle verdener, det være seg menneskets, gudenes eller demonenes. Han beskytter alle veier og elver, og de som reiser på dem, og legger sin velsignende hånd over all handel. Det er derfor ikke til å undres over at hans kirke var den mest utbredte i det gamle Malderia. Det er en kjent sak at der ble denne kirken fjernet og forbudt femten år før den store katastrofen, på grunn av beskyldninger om korrupsjon, utbytting av folket, landsforræderi og demondyrking.
+
Budbringeren er han som reiser fritt i alle verdener, det være seg menneskets, gudenes eller demonenes. Han beskytter alle veier og elver, og de som reiser på dem, og legger sin velsignende hånd over all handel. Det er derfor ikke til å undres over at hans kirke var den mest utbredte i det gamle [[Malderia]]. Det er en kjent sak at der ble denne kirken fjernet og forbudt femten år før den store katastrofen, på grunn av beskyldninger om korrupsjon, utbytting av folket, landsforræderi og demondyrking. Denne prosessen fikk navnet [[Renselsen]], og det er nå forbudt å nevne Budbringeren ved navn i Malderia. Han kalles i stedet den Unevnelige.
 +
 
 +
==Se også==
 +
*[[Renselsen]]
  
 
[[Kategori:Guder og demoner]]
 
[[Kategori:Guder og demoner]]

Nåværende revisjon fra 28. jun. 2006 kl. 10:36

Budbringeren er han som reiser fritt i alle verdener, det være seg menneskets, gudenes eller demonenes. Han beskytter alle veier og elver, og de som reiser på dem, og legger sin velsignende hånd over all handel. Det er derfor ikke til å undres over at hans kirke var den mest utbredte i det gamle Malderia. Det er en kjent sak at der ble denne kirken fjernet og forbudt femten år før den store katastrofen, på grunn av beskyldninger om korrupsjon, utbytting av folket, landsforræderi og demondyrking. Denne prosessen fikk navnet Renselsen, og det er nå forbudt å nevne Budbringeren ved navn i Malderia. Han kalles i stedet den Unevnelige.

Se også