Forskjell mellom versjoner av «Baron Doktor Marco Pralhalsen»

Fra VeiskilleWiki
Hopp til navigering Hopp til søk
m (Baron Doktor Marco van Pralhalsen flyttet til Baron Doktor Marco Pralhalsen: Dersom "van" ikke er i bruk i Kiltan er det vel greiest om det gjennomføres?)
Linje 1: Linje 1:
== Baron Doktor Marco van Pralhalsen ==
+
== Baron Doktor Marco Pralhalsen ==
  
Verdens ledende drageforsker, den kiltanske Baron Doktor Marco Didrik van Pralhalsen, har skrevet boken "[[Ildens konger]]. Om drager, deres liv og virke", som er pensum på bl.a. undervisningen ved biblioteket i [[Kroam]]. Boken bærer lett preg av forfatterens fasinasjon over arten, og regnes som noe akademisk slurvete. Akademiet i Tharaneos har nektet å bruke den i undervisningen da den regnes som lite akademisk egnet. Men i visse kretser, spesielt blant studenter, er Baronen meget populær og regnes som en av de store kjendisene i akademia.  
+
Verdens ledende drageforsker, den kiltanske Baron Doktor Marco Didrik Pralhalsen, har skrevet boken "[[Ildens konger]]. Om drager, deres liv og virke", som er pensum på bl.a. undervisningen ved biblioteket i [[Kroam]]. Boken bærer lett preg av forfatterens fasinasjon over arten, og regnes som noe akademisk slurvete. Akademiet i Tharaneos har nektet å bruke den i undervisningen da den regnes som lite akademisk egnet. Men i visse kretser, spesielt blant studenter, er Baronen meget populær og regnes som en av de store kjendisene i akademia.  
  
 
===Spiller og opptredener===
 
===Spiller og opptredener===
Baron Doktor Marco Didrik van Pralhalsen vil bli spilt av [[Bruker:Arvid|Arvid]] på [[Metafysisk midtsommer]].
+
Baron Doktor Marco Didrik Pralhalsen vil bli spilt av [[Bruker:Arvid|Arvid]] på [[Metafysisk midtsommer]].
  
[[Kategori:Personer|Marco van Pralhalsen, Baron Doktor]]
+
[[Kategori:Personer|Marco Pralhalsen, Baron Doktor]]

Revisjonen fra 8. aug. 2006 kl. 18:21

Baron Doktor Marco Pralhalsen

Verdens ledende drageforsker, den kiltanske Baron Doktor Marco Didrik Pralhalsen, har skrevet boken "Ildens konger. Om drager, deres liv og virke", som er pensum på bl.a. undervisningen ved biblioteket i Kroam. Boken bærer lett preg av forfatterens fasinasjon over arten, og regnes som noe akademisk slurvete. Akademiet i Tharaneos har nektet å bruke den i undervisningen da den regnes som lite akademisk egnet. Men i visse kretser, spesielt blant studenter, er Baronen meget populær og regnes som en av de store kjendisene i akademia.

Spiller og opptredener

Baron Doktor Marco Didrik Pralhalsen vil bli spilt av ArvidMetafysisk midtsommer.