Forskjell mellom versjoner av «Barkan Brakfoss»

Fra VeiskilleWiki
Hopp til navigering Hopp til søk
(Lenke)
Linje 1: Linje 1:
Ca. år 15 ER
 
 
==Presentasjon==
 
==Presentasjon==
Barkan Brakfoss er sersjant i den [[Malderia|Malderiske]] hær. Han er en relativt aggressiv fyr som ikke går av veien for en slåsskamp, aller helst med sin tradisjonelle nemesis [[Sersjant Rork Skorpemyr]], og da aller helst når Skorpemyr ligger nede fra før. Brakfoss sin karriére som sersjant er nok i beste fall usikker, nå som hæren reduseres.
+
Barkan Brakfoss er sersjant i [[den malderiske hær]]. Han er en relativt aggressiv fyr som ikke går av veien for en slåsskamp, aller helst med sin tradisjonelle nemesis [[Sersjant Rork Skorpemyr]], og da aller helst når Skorpemyr ligger nede fra før. Brakfoss sin karriére som sersjant er nok i beste fall usikker, nå som hæren reduseres.
  
 
===Spiller og opptredener===
 
===Spiller og opptredener===

Revisjonen fra 15. mar. 2007 kl. 13:20

Presentasjon

Barkan Brakfoss er sersjant i den malderiske hær. Han er en relativt aggressiv fyr som ikke går av veien for en slåsskamp, aller helst med sin tradisjonelle nemesis Sersjant Rork Skorpemyr, og da aller helst når Skorpemyr ligger nede fra før. Brakfoss sin karriére som sersjant er nok i beste fall usikker, nå som hæren reduseres.

Spiller og opptredener

Barkan er spilt av KristianPerm på Hølet