Areia

Fra VeiskilleWiki
Revisjon per 18. mar. 2009 kl. 00:07 av Kristian (diskusjon | bidrag) (Kategori og lenker)
(diff) ←Eldre versjon | vis nåværende versjon (diff) | Nyere versjon→ (diff)
Hopp til navigering Hopp til søk
Areia
Navn Areia Tar-Al-Roos
Født År 8 e.S.
Nasjonalitet Althéa
Yrke Prinsesse
Spiller Ikke spilt

Areia og tvillingbroren Areos er barn av Kong Kemeikon og Dronning Kirillia av Althéa. Tvillinger i Althéa er sett på som hellige, spesielt et tvillingpar med et av hvert kjønn. Dette har nok preget Areia og broren mye.

Det er store forventinger knyttet til tvillingparet, og det er stor forventing til at de vil velge hver sin presteorden. Areia ser imidlertid ikke ut til å ha bestemt seg for hva hun interesserer seg mest for. Hun fyller dagene sine med mange sysler av forskellig slag. Hun finner stadig nye ting som hun drar sin bror med på. Noen mener hun kanskje ikke helt vil velge ting før han velger yrke. Det er ingen i Althéa som vil skille de to fra hverandre, men det blir vanskelig dersom de skulle finne på å gå helt hver sin retning.

Areia er veldig nær sin bror og det går rykter om deres nesten overnaturlige evne til å kjenne hverandres sinnstilsdand, ønsker og behov. Areia er veldig beskyttende overfor sin bror, og kan ofte observeres i å ville forklare og forsvare sin brors handlinger.

Areia har et veldig åpent sinn med en evne til å glede seg stort over de minste ting.

I tilleg til sin bror Areos har Areia to søsken: