Forskjell mellom versjoner av «Annabel Niftrik van Schoorl»

Fra VeiskilleWiki
Hopp til navigering Hopp til søk
(Lenker og kategori)
(Utfyllte)
Linje 1: Linje 1:
Datter av Baronesse [[Jacomina Niftrik van Schoorl]] og arving av Baroniet [[Schoorl]]. Hun hadde akkurat inngått i et politisk ekteskap med kaptein [[Florensz av Auke den yngre]] i ettermæle av [[Starvald]]s krigserklæring mot [[Uder-Hopfen]] da hun stakk av med ridder [[Dante Bezemsteel]].
+
Datter av Baronesse [[Jacomina Niftrik van Schoorl]] og arving av Baroniet [[Schoorl]]. Hun var tidligere Uder-Hopfens beste gifte ettersom hun er arving, men ikke minst hennes slående ikrystallblå øyne, blendende smil og lange gyldende hår. En vakker ung førkem og en nokså enkel sjel, men med et varmt hjerte. Det er ikke så veldig vanskelig å sjarmere den Endle frøknen med blomster eller et høvisk dikt.
 +
 
 +
Under en landtur med det Uder-Hofiske hoff inngikk hun (strengt talt hennes mor) et politisk ekteskap med kaptein [[Florensz av Auke den yngre]] i ettermæle av [[Starvald]]s krigserklæring mot [[Uder-Hopfen]]. Dessverre hadde Annabel allerede fått mer enn høvisk kjærlighet til den yngre ridder [[Dante Bezemsteel]]. De visste ingen annen utvei enn å stikke av. Det er få som vet hvor de er, mest sansynelig vet de det ikke selv engang.
  
 
[[Kategori:Uder-Hopfere]]
 
[[Kategori:Uder-Hopfere]]

Revisjonen fra 31. jul. 2012 kl. 16:38

Datter av Baronesse Jacomina Niftrik van Schoorl og arving av Baroniet Schoorl. Hun var tidligere Uder-Hopfens beste gifte ettersom hun er arving, men ikke minst hennes slående ikrystallblå øyne, blendende smil og lange gyldende hår. En vakker ung førkem og en nokså enkel sjel, men med et varmt hjerte. Det er ikke så veldig vanskelig å sjarmere den Endle frøknen med blomster eller et høvisk dikt.

Under en landtur med det Uder-Hofiske hoff inngikk hun (strengt talt hennes mor) et politisk ekteskap med kaptein Florensz av Auke den yngre i ettermæle av Starvalds krigserklæring mot Uder-Hopfen. Dessverre hadde Annabel allerede fått mer enn høvisk kjærlighet til den yngre ridder Dante Bezemsteel. De visste ingen annen utvei enn å stikke av. Det er få som vet hvor de er, mest sansynelig vet de det ikke selv engang.