Forskjell mellom versjoner av «Andre Akt»

Fra VeiskilleWiki
Hopp til navigering Hopp til søk
Linje 40: Linje 40:
 
=== Deltakeravgift ===
 
=== Deltakeravgift ===
  
Budsjettet er ikke endelig klart for øyeblikket, men prisen vil ikke overskride 800,-
+
Vi opererer med differensiert pris på laiven fram til 1. mai. I denne perioden er prisen 450,- for skoleelever, arbeidsledige og andre med dårlig råd, og 650,- for andre. Etter 1. mai går prisen opp til 750,- for alle, og fra 1. juni er prisen 850,-.
  
 
=== Spørsmål og svar ===
 
=== Spørsmål og svar ===

Revisjonen fra 19. jan. 2015 kl. 20:12

Andre Akt
Tittel Andre Akt
Dato Uke 29
Sted Krakos i Nittedal
Inlaiv sted Starvald
Arrangører Espen, Bikke, Kristian, Asbjørn, Solveig, Jon

Midtsommer i Starvald

Midtsommer-rit er det viktigste årlige ritualet i Starvald. Overalt i landet feirer folket sitt bånd til jorda. De viktigste ritene skjer ved horgene - spesielle steder som er knyttet direkte til Star, landets overhode.

I fjor gikk et av ritene galt, og De Kloke (som forstår seg på denslags) mener dette har gjort at Star og landet ikke har den riktige forbindelsen lenger. Avlinger har feilet, kalver har vært dødfødte og det ryktes om pestsyke. De Kloke er splittet for første gang på så lenge noen kan huske, og tåke ser ut til å bli mer vanlig i landet.

Ved Malev Horg i Lyvin - landets geografiske midtpunkt - forsøker man i år å gjenetablere balansen mellom Star og land. Årets Midtsommer-rit blir mer enn bare en fest, det kan avgjøre hele landets framtid.

Hva slags laiv blir det?

Denne sommeren er det 20 år siden eventyret om Veiskille startet. I den forbindelse ønsker vi å presentere en laiv som ser bakover uten å mimre og framover uten å glemme. Akkurat som i starten får magi og metafysikk stort fokus, sammen med intriger og maktkamp.

Andre Akt dreier seg om store metafysiske konflikter og hvordan de påvirker folk flest i Veiskilleverden, men det handler enda mer om det motsatte: Hvordan mennesker kan påvirke de store konfliktene. I tillegg til at Starvalds framtid står på spill, kan det som skjer ved Malev Horg få konsekvenser for selve det magiske fundamentet til verden. Gjennom sine menneskelige brikker kommer de store kreftene i verden til å knives om kontrollen over en sirkel som nå bare er ett steg fra fullførelse.

Roller

I god Veiskilletradisjon må du bidra til å skape din egen rolle, men vi stiller med grunnlaget og plasserer rollen i en kontekst. Du har mye å si på rollens uttrykk og detaljer om bakgrunn, men hva rollen gjør her og hvilken funksjon den er tiltenkt på laiven er noe vi avklarer sammen.

Det er selvsagt mulig å komme med egne rolleønsker, og dersom vi ser at det passer med laiven vi ønsker å lage er vi som regel imøtekommende. Vi kommer kun til å tillate et begrenset antall roller som er spilt før.

Praktisk

Dato

Uke 29 2015, nøyaktig dato kommer fortløpende

Sted

Krakos, Nittedal

Påmelding

Vi åpner laiven for påmelding så snart vi har nødvendig informasjon og påmeldingskjema klart. Vi kommer ikke til å gå i alvorlig rollediskusjon med noen før både påmelding og betaling foreligger.

Deltakeravgift

Vi opererer med differensiert pris på laiven fram til 1. mai. I denne perioden er prisen 450,- for skoleelever, arbeidsledige og andre med dårlig råd, og 650,- for andre. Etter 1. mai går prisen opp til 750,- for alle, og fra 1. juni er prisen 850,-.

Spørsmål og svar

Med alle de informasjons- og kommunikasjonskanalene som finnes i dag, er det viktig å være tydelige på hvilke vi ønsker å bruke.

  • Generell informasjon som er viktig for alle spillere vil bli lagt ut her.
  • Grupperinger står fritt til å bruke de elektroniske kommunikasjonskanaler som passer dem. Arrangørene kan delta i denne kommunikasjonen på mail, forumdiskusjoner, facebook og G+. Andre kanaler anbefales ikke.
  • Spørsmål som er relevante for alle spillere vil bli besvart her dersom svaret er enkelt. Dersom det krever diskusjon tar vi det på forum og poster eventuelt en oppsummering her.

Mat og drikke

Det vil ikke bli servert mat på laiven. Spillerne forventes å stå for egen mat og drikke.

Lesestoff

Mens du venter på at vi åpner for påmelding, kan du jo bla rundt på wikien og la deg inspirere. Noen av disse artiklene kan for eksempel være interessante: