Forskjell mellom versjoner av «Amnesia»

Fra VeiskilleWiki
Hopp til navigering Hopp til søk
(Språk og lenke)
(Detalj)
 
Linje 1: Linje 1:
 
==Presentasjon==
 
==Presentasjon==
Amnesia er en gammel og hemmelighetsfull [[Alver|fiskealv]] som viser interesse for mennesker. Hun har vært involvert i flere historiske hendelser særlig av den overnaturlige sorten, blant annet skaperverkets fullbyrdelse og oppvåkningen av menneskets magi hos mirakelbarnet [[Sarini]]. Hun har stått for den eneste diplomatiske kontakten mellom en alv og mennesker.
+
Amnesia er en gammel og hemmelighetsfull [[Alver|fiskealv]] som viser interesse for mennesker. Hun har vært involvert i flere historiske hendelser særlig av den overnaturlige sorten, blant annet skaperverkets fullbyrdelse og oppvåkningen av menneskets magi hos mirakelbarnet [[Sarini]]. Hun har stått for den eneste diplomatiske kontakten mellom en alv og mennesker etter [[Stjernefallet]].
  
 
===Venner og bekjente===
 
===Venner og bekjente===

Nåværende revisjon fra 17. apr. 2008 kl. 10:49

Presentasjon

Amnesia er en gammel og hemmelighetsfull fiskealv som viser interesse for mennesker. Hun har vært involvert i flere historiske hendelser særlig av den overnaturlige sorten, blant annet skaperverkets fullbyrdelse og oppvåkningen av menneskets magi hos mirakelbarnet Sarini. Hun har stått for den eneste diplomatiske kontakten mellom en alv og mennesker etter Stjernefallet.

Venner og bekjente

De fleste som møter Amnesia har en tendens til å glemme henne, men ikke det som hendte.

Spiller og optredener

Amnesia er spilt av IngaLøgnens Rike og Sannhetens Øyeblikk.