Forskjell mellom versjoner av «Alveskogen»

Fra VeiskilleWiki
Hopp til navigering Hopp til søk
(Kategori)
(Lagt til info fra skjulte sider)
 
(2 mellomliggende revisjoner av 2 brukere er ikke vist)
Linje 1: Linje 1:
Øst for [[Althea]] ligger det en diger skog. Denne skogen er befolket av [[Alver]]. Det sies at det er en menneskeby inne i skogen, og at innbyggerene i denne ikke slipper ut.
+
Øst for [[Althéa]] og sør for [[Zantropia]] ligger det en diger skog. Denne skogen er befolket av [[Alver]]. Det sies at det er en [[Byen i Alveskogen|menneskeby]] inne i skogen, og at innbyggerene i denne ikke slipper ut.
 +
 
 +
{{Hemmeligdel|Bare roller med meget god kjennskap til alvene er kjent med dette}}
 +
==Før stjernefallet==
 +
Før [[Skaperen]] forlot verden var alveskogen enorm, den dekket nesten hele verden. Det menneskene kalte verden var bare en liten flekk. I sentrum av denne skogen fantes verdenstreet, som var skaperens hjem. Kun [[Om alvene (før stjernefallet)#Trubadurene|Trubadurene]] hadde adgang til treet og området rundt, som ble kalt [[Om alvene (før stjernefallet)#Den forbudte skogen| den forbudte skogen]]. det sies at de sju kongene, som grunnla [[de syv kongers rike]], var begravet i den forbudte skogen.
 +
 
 +
I denne skogen hadde ett hvert tre og hver busk en vokter, disse vokterene kalles blandt menneskene [[underjordiske|de underjordiske]] og blandt alver kalles de skogens barn eller folk. Alvene og skogens folk har alltid hatt ett godt forhold til hverandre.
 +
 
 +
==Etter stjernefallet==
 +
Det er ingen som vet hvordan alveskogen er nå. Sansynligvis er den delt opp i mange mindre skoger. Menneskenes verden er blitt større.
  
 
[[Kategori:Steder]]
 
[[Kategori:Steder]]
 
[[Kategori:Alv]]
 
[[Kategori:Alv]]

Nåværende revisjon fra 31. aug. 2012 kl. 08:37

Øst for Althéa og sør for Zantropia ligger det en diger skog. Denne skogen er befolket av Alver. Det sies at det er en menneskeby inne i skogen, og at innbyggerene i denne ikke slipper ut.

Important.pngHemmelig: Informasjonen i følgende avsnitt er svært lite kjent. Bare roller med meget god kjennskap til alvene er kjent med dette (Om merking av sider)

Før stjernefallet

Før Skaperen forlot verden var alveskogen enorm, den dekket nesten hele verden. Det menneskene kalte verden var bare en liten flekk. I sentrum av denne skogen fantes verdenstreet, som var skaperens hjem. Kun Trubadurene hadde adgang til treet og området rundt, som ble kalt den forbudte skogen. det sies at de sju kongene, som grunnla de syv kongers rike, var begravet i den forbudte skogen.

I denne skogen hadde ett hvert tre og hver busk en vokter, disse vokterene kalles blandt menneskene de underjordiske og blandt alver kalles de skogens barn eller folk. Alvene og skogens folk har alltid hatt ett godt forhold til hverandre.

Etter stjernefallet

Det er ingen som vet hvordan alveskogen er nå. Sansynligvis er den delt opp i mange mindre skoger. Menneskenes verden er blitt større.