Forskjell mellom versjoner av «Alver»

Fra VeiskilleWiki
Hopp til navigering Hopp til søk
m (Althea til Althéa)
 
Linje 1: Linje 1:
Alver er av utseende menneskelignende skapninger med spisse ører. Man har aldri sett mye til dem, selv om man alltid har sett på dem som eldgamle, kloke vesener. Til og med før [[Guder og demoner|menneskehetens guder]] ble født vandret de i de store skogene. Etter [[Stjernefallet|omveltinga]] virker det som om alvene har blitt gale. De angriper mennesker, og viser en blodtørst og sadisme man aldri har sett maken til. Det fortelles om herdete soldatgrupper på 30 mann som har blitt så godt som utryddet av en eneste alv. Hvor mange som finnes vites ikke, men man vet at mange av dem holder til i [[Alveskogen|den store skogen]] øst for [[Althéa]].
+
{{Snever|Det burde vel stå litt mer om alvene?. De har kanskje ikke så mye å si for verden på denne siden av Stjernefallet, men har vel vært såpass viktig at det burde være mulig å si noe mer?}}Alver er av utseende menneskelignende skapninger med spisse ører. Man har aldri sett mye til dem, selv om man alltid har sett på dem som eldgamle, kloke vesener. Til og med før [[Guder og demoner|menneskehetens guder]] ble født vandret de i de store skogene. Etter [[Stjernefallet|omveltinga]] virker det som om alvene har blitt gale. De angriper mennesker, og viser en blodtørst og sadisme man aldri har sett maken til. Det fortelles om herdete soldatgrupper på 30 mann som har blitt så godt som utryddet av en eneste alv. Hvor mange som finnes vites ikke, men man vet at mange av dem holder til i [[Alveskogen|den store skogen]] øst for [[Althéa]].
  
 
==Se også==
 
==Se også==

Nåværende revisjon fra 14. okt. 2009 kl. 18:56

Snever.pngSnever: Denne artikkelen er snevrere enn det tittelen skulle tilsi. Det burde vel stå litt mer om alvene?. De har kanskje ikke så mye å si for verden på denne siden av Stjernefallet, men har vel vært såpass viktig at det burde være mulig å si noe mer? (Om merking av sider)

Alver er av utseende menneskelignende skapninger med spisse ører. Man har aldri sett mye til dem, selv om man alltid har sett på dem som eldgamle, kloke vesener. Til og med før menneskehetens guder ble født vandret de i de store skogene. Etter omveltinga virker det som om alvene har blitt gale. De angriper mennesker, og viser en blodtørst og sadisme man aldri har sett maken til. Det fortelles om herdete soldatgrupper på 30 mann som har blitt så godt som utryddet av en eneste alv. Hvor mange som finnes vites ikke, men man vet at mange av dem holder til i den store skogen øst for Althéa.

Se også