Forskjell mellom versjoner av «Østmark»

Fra VeiskilleWiki
Hopp til navigering Hopp til søk
 
(Lagt til Se også og linker)
Linje 3: Linje 3:
 
* Lensmann: Sancia Viera
 
* Lensmann: Sancia Viera
  
Østmark er den største hodepinen til både Kongen og Riksvokteren. Innbyggerne der er mer samlet enn andre steder i landet, og har lite godt å si om Ulymar. De betaler skatt – motvillig, forsinka og ikke alltid nok – men det er lite annet enn trusselen fra Zantropia i øst som gjør at de godtar Kongens herredømme. De har liten respekt for loven, og har så godt som ingen solidaritetsfølelse med resten av landet. Etter at krigen mot Lothbard gikk over i våpenhvile har mange likevel uttrykt ønske om en stående militær styrke i marken for å sikre seg mot eventuell Zantropisk aggressivitet.
+
Østmark er den største hodepinen til både [[Ciaran|Kongen]] og Riksvokteren. Innbyggerne der er mer samlet enn andre steder i landet, og har lite godt å si om [[Ulymar]]. De betaler skatt – motvillig, forsinket og ikke alltid nok – men det er lite annet enn trusselen fra [[Zantropia]] i øst som gjør at de godtar [[Ciaran|Kongens] herredømme. De har liten respekt for loven, og har så godt som ingen solidaritetsfølelse med resten av landet. Etter at krigen mot [[Lothbardien|Lothbard]] gikk over i våpenhvile har mange likevel uttrykt ønske om en stående militær styrke i marken for å sikre seg mot eventuell [[Zantropia|Zantropisk]] aggressivitet.
  
 
Det er en stor og relativt tynt befolket mark, der de rikeste slektene driver mye med hesteoppdrett.
 
Det er en stor og relativt tynt befolket mark, der de rikeste slektene driver mye med hesteoppdrett.
 +
 +
== Se også ==
 +
* [[Ulymar]]
 +
* [[Eolan]]
 +
* [[Sargos]]
 +
* [[ArChaz]]
 +
* [[Sydsmark]]
 +
* [[Utmark]]

Revisjonen fra 4. mai 2006 kl. 10:00

  • Ca folketall: 15 000
  • Markherre: Arvin Rittersønn (fra Dalenengfamilien)
  • Lensmann: Sancia Viera

Østmark er den største hodepinen til både Kongen og Riksvokteren. Innbyggerne der er mer samlet enn andre steder i landet, og har lite godt å si om Ulymar. De betaler skatt – motvillig, forsinket og ikke alltid nok – men det er lite annet enn trusselen fra Zantropia i øst som gjør at de godtar [[Ciaran|Kongens] herredømme. De har liten respekt for loven, og har så godt som ingen solidaritetsfølelse med resten av landet. Etter at krigen mot Lothbard gikk over i våpenhvile har mange likevel uttrykt ønske om en stående militær styrke i marken for å sikre seg mot eventuell Zantropisk aggressivitet.

Det er en stor og relativt tynt befolket mark, der de rikeste slektene driver mye med hesteoppdrett.

Se også