Zinnia Südheiler

Fra VeiskilleWiki
Hopp til navigering Hopp til søk
Zinnia Südheiler
Navn Zinnia Südheiler
Født 22 f.s.
Nasjonalitet Valder
Yrke Helbreder, Sønnavinden
Spilt på Andre Akt
Spiller Karianne Fog Heen

Presentasjon

Zinnia er født i Kroam, forlot landet ikke lenge etter stjernefallet, men har bodd i Starvald de siste ti årene. Her selger hun helbredertjenester fra hytten sin ikke langt fra Skar. Hun har Sønnavinden i ryggen, og sterke helbredelsesevner.

Andre Akt

I år 22 e.S. ble Zinnia leid inn av Andras Malev for å overvære Midtsommerritet ved Egmark Horg og helbrede de som eventuelt skulle trenge det. På veien møtte hun Adella Berkenbile som forteller sin historie. Zinnia vet at det som skal skje på Midtsommerritet kan gi Adella fred, og ber henne bli med. Sammen på veien møter de burkjemperen Garm som har med seg heksen Niru fra Vilkafjord. Niru er hardt brannskadet, og blir helbredet av Zinnia. Zinnia betaler også Garm for beskyttelse for Midtsommerritet, siden det er åpenbart at det forventes at mye kan skje.

På ritet er det mange krefter i spill, og Zinnia bidro til å styrke Sebks kraft i ritet. Sebk viste seg selv to ganger i løpet av dagene ritet pågikk, og har gjort Zinnia enda sterkere i sin tilknytning til ham.

På ritet får Zinnia også tak i en stokk med sterk sykdomskraft. Planen er å finne ut mer om den, og om det er best å ødelegge den, eller om den kan brukes til noe. På Malev er også Vestavinden Mali Osplin som får god kontakt med Zinnia. De avtaler å reise videre sammen til Althea, der vindene skal være sterke. Zinnia har også en avtale med Adella om å komme tilbake til Egmark horg til neste Midtsommer.

Familie, venner og bekjente