Zantropiske "rykter"

Fra VeiskilleWiki
Hopp til navigering Hopp til søk

Helt siden Stjernefallet har Zantropia vært kjent som et mystiske og stengte landet i øst. Det har alltid vært myteomspunnet og forfulgt av rykter. Her er noe av det som har blit hørt rundtomkring i verden.

-Keiserinnen er en Demon som spiser barn!

-Alle zantropere blir feite når de kommer til landet.

-Det er umulig å komme seg inn i landet andre veier enn gjennom passet i Trabusia, men folk i Utmark og Østmark sier det finnes hemmelige stier gjennom fjellet som er bevoktet av mørke, Zantropiske krigere. Ingen som har prøvd å gå disse veiene har noensinne kommet tilbake...

-Keiserinnen kontrollerer tåka og er en Demon som vil ta over hele verden!

-Alle Zantropiske menn har minst 3 koner!

-Alle Zantropiske kvinner har minst 6 menn!

-Tiden går fortere i Zantropia enn i resten av verden...

-Zantropia er et ondt, ondt, ondt magisk land!

-Zantropia er ikke så bra som alle vil ha det til. Det er egentlig masse slavearbeid der, og folket lider. Men ingen slipper ut, og de som gjør det, har fått sjelen vasket i Zukanaas løgner så de går hennes ærende med usannheter...

-Zantropiske mynter er laget av et magisk stoff som gjør at de som har dem kommer under Keiserinnens makt, og vil bli zantropere!

-Alle Zantropere er veldig gode elskere, og er "godt utstyrt"...

-Det finnes en Zantropisk omreisende usending ved navn Zamir Zukhaan som sies å være litt av en eventyrfigur i hjemlandet. Han og hans trofaste følgesvenner er stadig på eventyrlige reiser rundtom i den kjente og ukjente verden...

-Zantropiske mynter er laget av et magisk stoff som gjør at de bringer lykke i spill...

-De siste årene har det kommet flere handelsreisende Zantropere ut av landet. De har med seg de underligste varer, alt fra eksotiske frukter og sjokolade, til fargerike stoffer, gull og edelstener. Man skulle kanskje tro at disse var lette bytter for røverbander, men utrolig nok har man ikke hørt om noen av dem som noensinne har blitt overfalt. Kanskje det er noe i ryktene om at de egentlig er Zantropiske Demonsoldater på hemmelig oppdrag?

-Zantropia har en hemmelig pakt med Alvene!

-Kiltan seiler gjennom tåka med et handelskip til Neberia, og handler krydder. Bare krydder? Ryktet sier at de også selger slaver til Zantropia, kidnappede malderiske barn!

-Det finnes et ordtak av ukjent oprinnelse som heter "Evig eies kun et Zantropisk rykte"...

-Zantropiske spioner har alltid en Zantropisk mynt på seg...

-Zantropia har gått inn sør i Utmark og annektert land!

-Zantropia har gått inn nordøst i Althéa, nord for Varena og annektert land!

-Zantropia har bygget en skysstasjon ved innhavet, kalt Zahedan. Et riktig hyggelig sted med vertshus og bazar. Et hyggelig "mini Trabusia"