Zalif Sebryk Zakrymon

Fra VeiskilleWiki
Hopp til navigering Hopp til søk
Zalif Sebryk Zakrymon
Zalif.jpg
Ved den Zantropiske Tåkefronten
Navn Sebryk
Alias Zalif Zakrymon
Født Titusenvis av år før stjernefallet
Nasjonalitet Zantroper
Yrke Mørkets tjener/Tåkefrontkommandant/Snikmorder/Keiserinne Zukas Livgarde
Titler Hippogriff
Spilt på Andre Akt
Spiller Thomas Nes

Presentasjon

Zalif er en av de 36 spesielle krigerne som utgjør Keiserinne Zukanaas nærmeste rådgivere og livgarde. Han er født i et ukjent land ikke ulikt Zantropia titusenvis år før stjernefallet. Han er også en tidligere demon som ble dolket i ryggen av Sebk rett før stjernefallet. Gjorde de drøyeste snikmord for Sebk og ble lurt til å tro han skulle få beholde sin status, men ble til et menneske.

Til daglig oppholder han seg i Zuka, palassbyen, mens sendes stadig ut på oppdrag i riket, og resten av verden.

Ved Midtsommeritet i Starvald snakket han med flere om det å være eks Demon, og la ikke sjul på sin bakgrun, ei heller at han jobbet for Eberyok. Han fikk også en slags Deja-vu opplevelse, da det viste seg at han hadde vært med på å drepe den som nå er kjent som Star i ritet, da det det faktisk skjedde. Samme dolk ble benyttet denne gangen...

Har slåss ved tåkefronten ved flere anledninger. På tåkas side.

Venner og bekjente

Passet på Prazan Belumn(An'pzar El-Muben) og Arkan Grønnvik (Ghali ad'Aswad) på deres oppdrag med å påvirke ritet i Malevs Horg under Andre Akt.

Important.pngHemmelig: Informasjonen i følgende avsnitt er svært lite kjent. Ikke misbruk den. (Om merking av sider)

Det Hemmelige

Han benyttet seg av Keiserinnen Zukaanas plan som en livbåt, og ble med til Zantropia, som Zukaana hadde spart opp all sin demoniske og magiske kraft i.

Har fått kontakt med likesinnede eks demoner høyt plassert i Zantropia, ledet av ”Den Ukjente”, som har etablert en kult som har for mål å velte Keiserinnen og overgi landet til mørket. Zalif har flere ganger vervet seg til tåkefronten, og sloss som offiser for tåkebeist og skrømt. Har fått laget seg en pung sydd av små hudbiter…med sorte skjold på… Han ble sendt ut av ”Den Ukjente” for å passe på Prazan og Arkan klarte oppdraget sitt ved sommer ritet i Starvald under Andre Akt, og at de overlevde. Etter sviket fra Sebk, er han ikke den som tyr først til løgn og snikete metoder lenger. Verdens beste snikmorder foretrekker å se folk i øya før han dreper dem, og står for det han er. Han er egentlig drittlei i å sloss, og gjør gjerne kortest mulig prosess i en kamp. Har lite til overs for Sebk og hans tilhengere.

Zakrymon har en langsiktig plan om å tilegne seg sine fordums krefter som demon. Mørket er bare et kraftig hjelpemiddel på veien. Hevn over Sebk hadde vært en fin bonus.

Ser ned på mennesker, og anser seg selv som noe mye større. Har alikevel stor respekt for folk som tror sterkt på ting, og aller mest folk som slåss på tåkefronten. På samme måte som en løvejeger respekterer sitt bytte. Pungen kan bærer er hans perverse måte å ære de døde.

Ved midtsommer ritet i Starvald fikk mørkemaneren ikke satt tegnet i sirkelen, men fikk allikevel gjort endel ting for Eberyok. Det ble spredt mye frykt, og rekrutert folk til mørket. Et tre ble blantet, frø ble sådd og folk påvirket og befestet mørket i seg. Da Eberyok var fornøyd med innsatsen og var mettet, så Zalif sitt snitt til å gjennoføre et rituale der han spredte frykt bland de som var der og sjenket denne til Eberyok. Det han ba om i retur var en sterkere, mer usårbar kropp. Han fikk et positivt svar...

Kampfaktor 9/12 Magi 6/9 , Immun mot snikmord og frykt. Kan lage magisk farget ild i bål.

Kilder

Fra Mørket ; Tidligere demoner - De som vandrer blant oss igjen etter å ha levd mangfoldige generasjoner i ondskap og magi finner det ofte ikke lett å være et vanlig dødelig menneske igjen. Noen av dem er villige til å ofre hva det skal være for å ha styrke og makt igjen, og et liv i Mørkets tjeneste er for disse midt i blinken. Enkelte veteraner fra Tåkefronten og Sha-Éla forteller om skikkelser i Tåka som utviser mer intelligens og personlighet enn de fleste, og noen mener dette er tidligere demoner i ny tjeneste som offiserer i Eberyoks hær.

Fra De glemte ; Sebryk- Den tredje av Arkene, og den første snikmorderen i verden. Han kan vandre usett i alle skygger, og bærer en kniv som er fylt av vann fra guderiket. Denne kniven kan drepe enhver demon. Han sitter ved siden av Rosnak, overfor Arsyk.

Fra Arker ; Arkene var Ildens demoner. Hver gang Yk hentet de døde under fullmånen valgte han ut den sterkeste sjelen, denne sjelen ble en Ark. Arkene var Yks tjenere, de var store skikkelser av ild. Intet kunne stoppe deres raseri og ingen kunne måle seg med deres styrke. Zakrymon - Den tredje arken var Zakrymon. Han var den beste snikmorder som vandret på jorden. Han var i besittelse av en ring som gjorde at han fikk evnen til å snike seg usett så lenge skyggene omkranset ham. Zakrymon drepte flere i løpet av en natt enn en god kriger i løpet av et slag, og han elsket yrket sitt. Men en natt skled ringen av fingeren hans, og han ble sett og drept etter lang kamp. Yk fant ham verdig, og han ble Yks snikmorder. Kniven han bar inneholdt vann fra Guderiket og kan drepe en hvilken som helst demon.

Spiller og opptredener

Den Zantropiske Snikmorder Eksdemonen Zakrymon ble spilt av Thomas NesAndre Akt


Bilder