Wolfgang Leideg

Fra VeiskilleWiki
Hopp til navigering Hopp til søk

Wolfgang Leideg er født og oppvokst i Falkenheim. Han kommer fra en familie av dypt relegiøse krigere. Hvis du skal ha noe sjans for å bli husket her, så må du ha hatt en verdig krigers død.

Wolfgang begynte tidlig i sitt liv å trenes for å bli kriger av sin far, og som 13 åring var han verdig til å bli tatt opp under Falkenheims bannere. Han gjorde seg raskt karriere og ble etterhvert befal under brødrene Falkenheim. Da brødrene Falkenheim tok en taktisk tilbaketrekning, prøvde Wolfgang å holde fortet så lenge det var mulig. Men lenet Falkenheim ble til slutt en del av Kroam.

Kroam styres av kvinner, og Wolfgang fant det meget vanskelig å omstille seg. Da malderiske styrker ankom Kroam sverget han borgereden som 18-åring og vervet seg til de malderiske styrkene. Han ble satt i tjeneste ved den kroamittiske Tåkeveggen. Han endte med ca 8-9 års tjenestetid der, med rang av førstesersjant, samt litt uønsket bagasje.

Med hjelp fra Marion Walheim og Ivo Feidel fant han tilbake til brødrene Falkenheim. Sommeren år 19 var han i Yl-Taran sammen med Falkenheim brødrene og noen andre. Da brødrene foretok nok en taktisk tilbaketrekning ble han med dem. Nå har han ansvaret for å trene opp menn/kvinner som Falkenheimbrødrene anskaffer til soldater. De som har mest potensiale blir rekruttert til Frie riddere av Falkenheim, mens de som ikke er av like god standard sendes til tåkefronten for å modne seg der noen år.

Møter du en svartskjold som sitter å teller for seg selv, er det mest sannsynlig Wolfgang Leideg.

Obs: Ikke avbryt tellingen hans for mye.