Wahlraaven

Fra VeiskilleWiki
(Omdirigert fra Walrafen)
Hopp til navigering Hopp til søk

Link hentet

Hus Wahlraaven

(Uttales Valrafen.)

Insignia

Gyronny Azure og Argente 8 ganger under et ikon av gangerbyste i silhouette sabel med mottoet "Troon en Koninkrijk" eller (for/mot) "Trone og Kongerike".

Wahlraavens_Heraldiske_Skjold.jpg

Sammendrag

Kiltans nåværende Konge er fra denne familien.

Yngre Historie

Hus Wahlraaven etter Stjernefallet:

Viktige familiemedlemmer

Levende familiemedlemmer

Hans Majestet Udo Hessel Wahlraaven

Historiske familiemedlemmer

Tilknyttede personer


For de spesielt interesserte

Dette er matriale ment som bakgrunnsstoff, bruk det som et oppslagsverk.

Eldre Historie

Theodoor Allan Wahlraaven ble slått Heroisk jamfør Quabal Cirhaana ved antagelse til Cavalier Voorbergens etter endt grunndannelse som væpner under Ridder Kesser Voorbergens ved sommersolvervsfesten 212 e.C.

Theodoor fikk selv hevet familien til administrativ grad 21 år senere ved å bringe flere fra miljøet rundt Baron Broonth for tiltale om høyforræderi og dementement. Selv tok han over styret og bragte fred og stabilitet til området som varte lengre enn den ferske Cantonens levetid.

Oratio Wahlraaven tok over styret 238 e.C men det var ikke før han ektet Mme. Wilhelmina Grass tre år senere at han viste noen tegn på ambisjon som Adelig. Alle historikere vil enes om at det var kona som gjorde Cantoniet til et Baroni i løpet av 35 år.

Men det ville ta 200 år før sjansen bød seg til opprykk til Hertugs grad. Under kampene rundt Kaap de Graans der både Malderia og Ciran kjempet om tilgangen på mastetømmer falt Hertug Butterroth i en skipsbrann. Mannen som ble satt til å erstatte ham var Maximillian Wahlraaven. Etter Kongens instruks avviklet Maximillian Wahlraaven hele flåten og overlot all marineaktivitet til Ceelhuyden. Tro til tradisjon tok Maximillian for seg landforsvaret og bygget opp Cirans eneste Kavalleriskole.

I dag har Wahlraaven plassert seg sentralt i Kiltan, men dette er områder Kong Udo Hessel Wahlraaven la under seg med makt etter at han fikk tittelen Debans Hånd (Konge) i 14 ES.