VeiskilleWiki-diskusjon:Ønskeliste

Fra VeiskilleWiki
Hopp til navigering Hopp til søk

'Sangen'?

Akkurat kva er det du tenker på her, Kristian?

--Asbjørn 30. jul 2006 kl.07:04 (CEST)


Det har vært flere referanser til 'Sangen' her og der, ("først skapte Hun Sangen", "Sangen er stilnet", osv). Så jeg tenkte det var lurt å lage en artikkel om den.
Men nå er jo Løgnens spill lagt ut med den informasjonen som følger med, så for min egen del har jeg bare glemt å redirecte 'Sangen'-lenker til denne siden. Dersom andre betydninger av begrepet fortjener en egen artikkel er det bare å legge ut, men jeg kommer ikke på noen.
--Kristian 30. jul 2006 kl.11:27 (CEST)

'Noen' sitt ansvar..?

Er det ein idé å peika på konkrete personar ein meiner burde ha kunnskap til å skriva dei ulike artiklane her? Lettare å få ting gjort viss det ikkje er det generiske 'noen' sitt ansvar, tenkjer eg. Og ja, eg er klar over at namnet mitt sikkert ville blitt lista opp meir ein ein gong...

--Asbjørn 1. jul 2008 kl. 13:49 (CEST)


Ulempen med et slikt system er at terskelen for å ta tak i "andres" artikler blir enda høyere. Slik det er nå er det vel allerede en terskel for å redigere artikler av en viss størrelse. Det kan jo være verd et forsøk. Det er jo også mulig å sette opp flere navn.
--Kristian 1. jul 2008 kl. 14:43 (CEST)

Eit slikt system kan også brukast til å senka terskelen, viss vi er gode på å lista opp fleire namn der det er mulig. Dvs, ved å ikkje berre nemna folk som har ekspertise på eit felt, men også dei som har litt peiling eller berre interesse, kan vi visa at ein ikkje treng å vera Cand.Veiskille for å skriva ting. Og så er det lettare å masa på namngitte folk.

--Asbjørn 1. jul 2008 kl. 16:29 (CEST)


Fjerning av opprettede artikler

Eg synst eigentleg det er heilt greit å visa dei artiklane som har blitt oppretta òg. Det er motiverande å sjå at det faktisk blir gjort noko med dei, og dette er den beste oversikten over 'seint, men godt'-info vi har. Viss eg har savna ein artikkel i eit år eller to gidd eg ikkje søkja etter han med mindre eg har grunn til å tru at han finst, og den grunnen finn eg på denne lista.

--Asbjørn 25. okt 2009 kl. 10:39 (CET)


Du har jo et poeng. Jeg kan gjøre om de seneste endringene, så har vi hvertfall noen.
--Kristian 25. okt 2009 kl. 13:26 (CET)