Tigersneglen

Fra VeiskilleWiki
Hopp til navigering Hopp til søk

Tigersneglen, eller "forspillssneglen" er en snegle hvis gift er dødelige for de fleste fugler, skadelig for flere andre naturlige jegere, men har narkotisk effekt for mennesket. Bruk av denne typen narkotika er enkel; Man lar sneglen vandre over kroppen, og slimsporet den legger igjen trekker inn i huden og gir en svak narkotisk rus. På de aller fleste mennesker gir denne sneglens gift en lystbetont rus, da som oftest en erotisk lystbetont rus. Derfor kalles sneglen for "forspillssneglen".

I dag finnes tigersneglen langs mesteparten av den kjente verdens kyster. Den er avhengig av saltvann og tempererte forhold for å overleve. Sneglen kan leve lengre tider under vann, bygger seg ingen sneglehus men viser gladelig frem sine gule og sorte striper i håp om å jage vekk fugler og andre naturlige jegere. De aller fleste Tigersnegler blir ikke eldre enn ett år, men noen har levd lenger under sterkt beskyttede forhold.

Selvfølgelig har Kiltan dyrket sneglens egenskaper lenge. Hus Traabre am Oest avlet sneglen lenge før stjernefallet og dyrket frem en type snegler som gir en mer kontrollert rus enn hva en vill snegle ville gitt.

I dag distribueres sneglen levende på glass som afrodisium. Pris avhenger av avstand til og hva slags reisevei man har fra nærmeste kyst.

Kiltans bruk av Tigersneglen har vist seg litt ekstrem for resten av verden, så sneglens narkotiske gift blir med begrenset hell raffinert til en gulaktig krem. Den er kostbar, og har begrenset virketid, men for de som har prøvd kan det bevitnes en behagelig effekt på både kropp og sinn.

Se også