Teca Malev

Fra VeiskilleWiki
Hopp til navigering Hopp til søk
Teca Malev
Navn Teca Malev
Nasjonalitet Starvald
Spilt på Andre Akt
Spiller Unni

Teca Malev er eldste datter av Andras og Aranka Malev. Hun er gift med Khaziir fra Zantropia, og har tvillingene Laci og Lenci. Hun vokste opp i Lyvin, hennes foreldre var lensherrer.

Teca var en god datter, men ikke en god person. Hun fikk en fri oppdragelse av foreldre som forventet at hun skulle finne seg selv, og hun fant seg selv i mørket og redselen hun kunne påføre andre.

Teca var forutbestemt å bli en Eberyok-tilhenger og hennes lykkeligste natt var da Stjernen falt. Teca eide ikke frykt, og fant alle ting som levde i tåken fascinerende. Hun tok plassen i foreldrenes spill naturlig, og har dannet seg mening ut fra oppveksten at hennes naturlige fiender er ikke Sok-tilbedere, men Sebk-tilbedere. Hun nærer etter hendelsene under ritualet på det daværende Malev horg i 23 e.S en sterk forakt for alt Sebk står for. Hun fikk tilbake magien, og fikk endog styrket sine evner og var fornøyd med det, men hun følte ikke lenger noen tilhørighet til Starvald. Hvor går Teca videre, det er ikke lett å si. Kanskje en dag kommer hun vandrende forbi ditt hus og sprer litt mareritt der? Du skal aldri føle deg for trygg i mørket.


(Teca ble spillt av Unni på "Andre Akt", og dukker nok plutselig opp på en skummel laiv nær deg.)