Spillsalong

Fra VeiskilleWiki
Hopp til navigering Hopp til søk
Arbeid.png Under utvikling: Bidra gjerne til artikkelen, men vær forberedt på at større forandringer kan finne sted. Se historikken for detaljer. (Om merking av sider)


Spillsalong

Spillsalonger er en avart av kvinnenes salonger i Kroam. Det er en sosietetsanledning, en sosial samling der spill er hovedaktiviteten. Til forskjell fra kvinnenes Salonger ellers er det akseptert at kvinner tar med seg menn hit. Fremdeles så er det kvinnene som er de inviterte, som ellers i dette samfunnet er mennene bare med.

Sentrale kvinner i Kroamms overklasse holder jevnlige spillsalonger. Disse har gjerne fast ansatte Spillmaestraer som organiserer salongen.

Spillsalonger er den arenaen der menn og kvinner i størst grad kan omgås på noe som likner likefot. En mann kan vinne over en kvinne uten at man hever et øyebryn, kvinner trenger ikke la mennene vinne for å ta vare på dem, osv.

Spillsalonger som legger til rette for at menn spiller uten tillatelse fra sin kone, mor (eller hvem det nå enn som er hans ansvarlige kvinne) er ulovlige.