Sha-Éla

Fra VeiskilleWiki
(Omdirigert fra Sha-Ela)
Hopp til navigering Hopp til søk
Snever.pngSnever: Denne artikkelen er snevrere enn det tittelen skulle tilsi. Mye mer kan bli sagt om Sha-Éla (Om merking av sider)

Sha-Éla er navnet på den althéiske fronten mot de store Tåkebankene sør for landet. Fronten er bygget opp rundt fem etablerte og stasjonere militærleire. Etablert år 16 e.sf.

Sha-Éla som provins var en fruktbar og aktiv provisn før Stjernefallet. Théraion var en stor og viktig handelsby for Althéa før Stjernefallet. Når tåka kom etter Stjernefalelt, og det ikke lenger var noen å drive handel med i sør, ble hele Sha-Éla avfolket. Helt til år 16. Da ble Théraion gjort til hovedgarnisjon for kampen mot Tåken og Eberyok. Yttligere 4 garnisoner ble oprettet: Vest, Midt-Vest, Midt-Øst og Øst garnisonene.

Tjenestegjøring i Sha-Éla er maksimum tillat en måned om gangen før du må ha tjeneste eller perm et annet sted, minimum en måned, før du kan komme tilbake. Det er også en øvre grense på hvor mange månder du kan være i Sha-Éla tilsammen. Den begynte som 5 månder, ble endret til 12 månder og er nå på 18 månder.