Sargos

Fra VeiskilleWiki
Hopp til navigering Hopp til søk
Sargos
Sargos mark av Ulymar
Kart over Sargos
Sargos plassering i Ulymar
Hovedstad Sargos by
Styreform
 -  Markherre Hackaar av Sargos
 -  Lensmann Sandre Alvedo
Innbyggere
 -  År 15 e.S-estimat 20 000 

Generell informasjon

Sargos er den minste byen i Ulymar, men har vokst kraftig de siste par årene. Byen lå opprinnelig på ei øy midt i elva, men det har nå også blitt reist en del hus på breddene, og det er mye byggeaktivitet i området. Mye av utvidelsen skyldes håndtverkere og andre forretningsmenn som har skaffet seg et levebrød på de mange soldatene som finnes i området. Sargos ligger nær den gamle fronten, og både flyktningeleirer og militære treningsområder ligger i denne marka.

Keshiske ingeniører jobbet lenge med å bygge en bro fra Sargos øy til land, med varierende hell. Broene har ofte vært et resultat av at man realiserte én byggeplan på den ene siden og en annen på den andre, med dertil forvirrende og vaklende resultat. Men så fikk de gjennomført et prosjekt som viste seg å ha uovertrufne resultater. Broen er solid som få, og har et spenn som strekker seg lenger enn noen annen bro i verden. Markherren i Sargos har nedlagt forbud mot ytterligere modifikasjoner.

Aktuelle nyheter

Hæren har begynt å lage små garnisoner langs vestgrensa for å trygge marken og landet. Se Hæren ruster opp for mer detaljer.

Kesharene har flyttet de nye broprosjektene lenger ned langs elven. Det finnes et organisert system for å vedde på når brua raser neste gang.

Se også