Ridder Fillip

Fra VeiskilleWiki
Hopp til navigering Hopp til søk
Ridder Fillip
Fillip.jpg
Ridder Fillip i kjent positur
Navn Fillip
Alias Fillip Bonden
Født Ca. 25 år før Stjernefallet
Nasjonalitet Uder-Hopfen
Yrke Bonde
Titler Ridder
Spilt på A day in the court of
Spiller Kristian

Fillip vokste opp på en storgård i Uder-Hopfen. Far var en dyktig og ganske mektig storbonde, mor var en passende hustru til en slik en. Fillip var en av mange søsken, noen eldre og noen yngre. Han var en traust og solid fyr, en som det var lett å stole på og som man visste hvor man hadde. Litt naiv til tider, og et lett offer for practical jokes, fordi han ofte gjorde det han fikk beskjed om dersom han trodde det var en genuin beskjed, selv om oppgaven var rar, ekkel eller kjedelig.

Han mener at sak er viktigere enn person, noe som både kan være positivt og negativt. Når han tar beslutninger er det gjerne basert på hva han mener er best for helheten, ikke for individet eller gruppen.

Det var aldri meningen at han skulle ta over driften av gården, men han tok likevel del i alle gjøremål slik at han kunne gjøre nytte for seg der det var behov, fra det skitneste grovarbeidet til regnskap og skatter.

Da Stjernen falt var Fillip på familiegården sammen med mor, far, søsken og tjenere. Da Tåka lettet var alle bygg stående, alle dyr på plass, jordene og området rundt var uendret, men alle i slekta som var eldre enn ham var forsvunnet. Over natten var han blitt ansvarlig for gården og alle som bodde der. Det var bare å brette opp ermene og begynne på jobben. Da Lothbards menn kom var gården mer eller mindre i normal drift igjen, og Fillip skjønte raskt at han ville bli rekruttert dersom han ble værende. Etter å ha rømt til skogs slo han seg sammen med den gruppen som med tiden ble kjent som Broderskapet.

Etter at landet ble frigjort og anerkjent av TNA ble Fillip slått til ridder for sin innsats i motstandskampen. Han dro raskt tilbake til gården, og i løpet av noen få år vokste den til å bli en av de største gårdene i området.

Da Krigen mellom Uder-Hopfen og Starvald brøt ut ble Broderskapet igjen samlet, og Fillip med dem.