Ravnak Skuggedal

Fra VeiskilleWiki
Hopp til navigering Hopp til søk
Ravnak Skuggedal
Navn Ravnak Skuggedal
Alias Flere
Født Uvisst
Nasjonalitet Malderia
Yrke Patriot
Spilt på Gone fishing
Jaktprat
Spiller Kristian

Presentasjon

Skuggedal ledet den malderiske organisasjonen Siste linje helt frem til Blodnatta i år 15 e.S. Da forsvant han fra offentlighetens lys. Det gikk rykter om at han var drept, arrestert, deportert, og en del annet.

I år 21 e.S ble Ravnak Skuggedal funnet og arrestert av Vekterkorpsets Speiderkompani, og stilt for retten i Malderia. Alle detaljer var hemmeligstemplet, og rettsaken ble holdt for lukkede dører. Etter en svært kort rettsak ble Skuggedal dømt til å betale en bot på 100 Riksverk, i tillegg til fire års samfunnstjeneste. Han ble plassert i en stilling som rådgiver til sjefen i Vekterkorpset, med spesielt fokus på Vekterkorpsets Speiderkompani.

I år 22 ble Speiderkompaniet skilt ut av Vekterkorpset i en egen organisasjon som på nytt fikk navnet Siste linje. Ravnak Skuggedal er daglig leder, og rapporterer til Landsrådet.

Rykter

Det florerer en del rykter om Skuggedal. Ryktene sier blant annet at han egentlig er en alv, at han er en nikkedokke for Orgon Adalstein, at han aldri har eksistert, at han har inkriminerende informasjon om alle landsoverhoder i den kjente og ukjente verden og at han egentlig er Sebk, løgnens demon.

Han mangler (tilsynelatende) et øye. Det venstre. Eller det høyre.


Familie, venner og bekjente

Ravnak Skuggedal er din venn. Her, ta litt penger.