Prego

Fra VeiskilleWiki
Hopp til navigering Hopp til søk
Arbeid.png Under utvikling: Dette er en artikkel med korte stikkord til ideer brukt på laiven Jakten Fortsetter. Bør renskrives etter laiven. (Om merking av sider)


Important.pngHemmelig: Denne artikkelen inneholder lite kjent informasjon. Normale roller kjenner lite til dette. Roller involvert i Prego har stort sett denne kunnskapen. (Om merking av sider)

De som sørger for at jakten fortsetter

Althéas samfunn er uten tvil det mest overlegne moalsk sett i verdenen. Men av og til dukker det opp en situasjon som krever at noen tar affære, uten å varsle presteskapet, fordi det i seg selv vil sette samfunnet tilbake mange år.


Det er en liten gruppe Jaktførere i den Althéiske hær som mener dette. De kaller seg Prego fra gammel-Althísk "å fortsette", som spiller på at de fra gammelt av var de som sørget for at men fortsatte fremmover i jakten.


De har eksistert helt siden Althéa var et nomadefolk og det var Jegerene som forsvarte folket fra fiender. Dennelsen av dette hemmelige samarbeidet startet når noen ytre fiender ville forstyrre to av de viseste i nomadefolkets samtale. Jegerene på stedet nektet dem, da de så at denne samtalen ville aldri skje igjen hvis den ble avbrytt, og det ville sette folket tilbake århundrer. Fiendene trakk seg tilbake, men kun for å hente våpen. Istedenfor å advare de eldste og resten av folkets ledere, fulgte imidlertid Jegerene etter, møtte fienden i kamp. De seiret, deres fiender ble drept og Jegerene fortalte ingen om hendelsen.


Medlemmene i Prego er alle håndplukket av andre medlemmer i Prego.


Pregos medlemmer har skjelden siden dette gjort annet enn å sørge for små justeringer. Sørger for at rett person får rett informasjon. De stoler på presteskapet og deres dømmekraft, men det har hendt at de har blitt enige om å gripe inn noen få ganger uten å informere andre i løpet av historien.