Prazan Belumn

Fra VeiskilleWiki
Hopp til navigering Hopp til søk
Important.pngHemmelig: Denne artikkelen inneholder lite kjent informasjon. En del av informasjonen her er ukjent selv for de som kjenner Herr Belumn. (Om merking av sider)
Prazan Belumn
Navn Prazan Belumn
Født 15 år før stjernefallet
Nasjonalitet Malderer (Berloc)
Yrke Handelsmann
Spilt på Ekspedisjonen & Fru Cromdaus
Spiller Kristian Lihaug Fredriksen

Prazan Belumn, eller bare Prazan blir kun akseptert brukt av hans stadig minskende nære familie - for alle andre er det Herr Belumn.

Presentasjon

Prazan Belumn ble født i Berloc, Malderia 15 år før stjernefallet. Sønn av Lineah (Ivóropaj) og Spatan Belumn. Prazan er en selvgjort mann. Hans far spilte bor alle sine penger og eiendeler, og satt dypt i gjeld store deler av sitt voksne liv. Utlånerne mistet til slutt tålmodigheten, tok livet av Spatan, og førte gjelden over på Lineah og Prazan. Det vites lite om Lineahs skjebne. Det går rykter rundt i Berloc at unge Herr Belumn solgte sin egen mor til sin fars banemann som bot for gjelden, og i tillegg trådde inn i tjeneste for den samme mannen resten av sin barndom for egen vinning.

Som løpegutt for Berlocs lys-skye geskjefter begynte Prazan etterhvert å kjede seg - det var noe iboende i han som sultet etter mer. Han var knapt en ung mann da han først begynte å investere sin "skitne" penger i et mer lovlydig virke innen foredling av råvarer og handel.

Selv om Prazans teft og skarpe sinn fint var i stand til å drive god og ren business føltes det så alt for naturlig å benytte seg av skitne triks og andre ulovligheter for å akselerere sin stadig økende bedrift.

Full presentasjon under utarbeidelse...


Venner og bekjente

  • Jevan Jordvik - Tidliger tro butler og godt verdsatt av Herr Belumn. Uheldig omstendigheter på Ekspedisjonen førte til brutte bånd mellom Jevan og Herr Belumn.
  • Dargan Belumn - Herr Belumns nevø og kollega. Dragan var en god støttespiller og kollega for Herr Belumn. Dragan var savnet etter Ekspedisjonen, og Herr Belumn har forsøkt å spore opp Dragan gjennom sitt nettverk i ettertid.

Spiller og opptredener

Handelsmannen Prazan Belumn blir spilt av Kristian Lihaug Fredriksen. Herr Belumn har dukket opp på Ekspedisjonen og på Fru Cromdaus