Phocas Sha-Shuranbil

Fra VeiskilleWiki
Hopp til navigering Hopp til søk
Phocas Sha-Shuranbil
Navn Phocas Sha-Shuranbil
Født 10 år før Stjernefallet
Nasjonalitet Altheisk
Yrke Jaktfører
Titler Forsyningsoffiser
Spilt på Jakten fortsetter& Jakten_fortsetter_-_Fiender_iblant_oss
Spiller GeirB

Presentasjon

Personalia:

Opprinnelig fra den sørlige delen av Althea, som nå ligger under Sha-Elà. Han tjente under Andraikos Sha-Ifrahim i sine yngre dager. Giftet seg med sin kone Tisiphone Sha-Shuranbil i Tharaneos under de mørkeste dagene like etter Stjernefallet. Phocas tok sin kones navn, og ble godt mottatt av Sha-Shuranbilene. Paret har to barn, Sophia og Andraikos, som begge har vært de siste fire årene med sin mor i TNA ( Kjerringborg).


Tjeneste:

Hovedsaklig tjeneste fra Stab og forsyning, med anerkjennelse for å revidere standardtabellene for vekt av et krigslag med fullt utstyr. Dette forenkler hyre av riktig skip til troppetransport, og gir anslag på når og hvor mye nytt utstyr må sende til krigslaget. Ble utnevnt til kommandant av Yl-Taran i 17 e.fallet, og har fortsatt denne posten etter mange forsøk på å anbefale andre til å ta over. Phocas har vært en ivrig pådriver for kampen mot tåka, og sender regelmessig forespørsel om forflyttning til Sha-Elà, også under sin tid som kommandant. Er kjent for å kalle dette hans ferie.


Nyere tid:

Etter at Svartnatta (20 e.fallet.) ødela mye av Tharaneos og matforsyningene der rekvirerte han matvarer lokalt i Yl-Taran som hungershjelp. Dette ble mottatt ulikt blant de lokale, der noen grupperinger samlet seg om væpnet motstand (Flatfotfolket i særdeleshet), mens andre gikk med i en felles allianse for å stoppe liknende hendelser (se Sympoliteia. At Phocas ble værende i hovedstaden hjalp heller ikke på situasjonen i Yl-Taran, selv om hungersnøden i Tharaneos ble avverget og rasjoneringskvoter og såkorn holdt tilbake til vårplantingen. Rasjoneringen i hovedstaden har gjort ham til en sær upopulær mann i gatene der, da flere anser ham for å være ansvarlig for at så mange døde av sult.

Familie, venner og bekjente

Familie:

Darius Sha-Shuranbil Svigerfar

Tisiphone Sha-Shuranbil

Sophia Sha-Shuranbil Eldste barn, 17 år datter (søkt tjeneste som XXX)

Andraikos Sha-Shuranbil Yngste, 4 år

Venner:

Urion Sha-Erion Gikk på stabsskole sammen, før Urion gikk til Artilleriet, nære venner

Kena Sha-Jevos Kena og henne tunge kavalleri reddet flatfotfolk situasjonen, nære venner

Aaron Sha-Aris Phocas anser Aaron som en moralsk kjempe, og vil ikke nøle om å søke hjelp om mørket skulle nærme seg.

Agathe Sha-Cahtza Etter å ha sett Agathe og Milo sitt havarerte ekteskap og hvilke problemer det gav deres barn så Phocas hvor mye han selv hadde mistet av sin egen balanse. Phocas vil strekke seg langt for å hjelpe familien med hva det måtte være.

Gelon Sha-Ision Gelon er en god venn, men han er kanskje på ville veier? Sammen skal vi nok løse politiske floker i Tharaneos.

Zenobia Sha-Valis Hun er rådyktig, men nesten gal av mørket og ubalanse. Om hun ikke får hjelp kan det koste oss enda en tapt soldat. Det må ikke skje. Kanskje hun og Urion kunne balansert hverandre...? OM hun blir stabil igjen skal vi nok løse politiske floker i Tharaneos.