Perm på Hølet

Fra VeiskilleWiki
Hopp til navigering Hopp til søk
Kalender.gif Dato: År 15 etter Stjernefallet


Kort oppsummering

Laiven var lagt til vertshuset Vannhullet, eller "Hølet" - et rølpete soldatvertshus en dagsmarsj fra Vilkafjord i tidligere Lothbardien, og like langt fra to malderiske leirer. Dette var hovedsaklig en stemningslaiv som la vekt på fest og rølp, store og små konflikter mellom enkeltpersoner, skjold og grener, og som hadde som hovedmål å gi flere spillere en følelse av å være en del av den malderiske hær på godt og vondt.

Fra visjonen:

Den malderiske hær har lenge vært en faktor i Veiskilleverden, og svært mange av Malderias innbyggere er eller har vært i hæren. Vi ønsker å gi flere spillere en opplevelse av hvordan det er å være en del av den malderiske hær på en annen måte enn gjennom en fysisk krevende marsj-gjennom-skogen-laiv. Følelsen av den generelle stemningen i felten, fellesskapet og tonen soldatene imellom kan manes fram på vel så effektivt vis i en "perm på vertshus"-setting. Det er også større rom for bredde innen rollemassen slik at vi lettere kan nå målet vårt om å skape et mikrokosmos av den malderiske hær.

I Veiskilleverden er ting i stadig endring. I det siste har Malderia begynt å kutte temmelig dramatisk ned på sine hærstyrker. Vi ser for oss denne laiven i stor grad som en party-laiv, men med usikkerheten rundt dette som et alvorlig bakteppe. Det vil nødvendigvis også bli et sentralt samtaleemne på laiven sammen med andre aktuelle hendelser i verden.

Tid og sted

Avholdt år 15 ER / desember 2005, i tildligere Lothbardien.

Arrangører

Ingrid og Elin N

Eksterne lenker