Pelvik Alderknapp

Fra VeiskilleWiki
Hopp til navigering Hopp til søk
Pelvik Alderknapp
Navn Pelvik Alderknapp
Født 17 f.S.
Nasjonalitet Kroam
Spilt på Siste lodd på vekta
Spiller Kjetil Austvoll-Dahlgren

Historie

Pelvik er yngste sønn av en velstående Godsfrue. Som yngstemann fulgte han mye i hælene på mor, og lærte så mangt som hennes håndtlanger, kusk og selskap. Han vokste opp relativt sorgløst, som man gjerne gjør med gode, rike og stabile foreldre, men lærte også tidlig viktigheten av fysisk oppfostring og virke. Med god familie og bra oppragelse ble Pelvik etter hvert en ettertraktet ung mann.

I år 2 e.S. gikk Pelvik inn i militære. Han tjenestegjorde ved Grensekorpset fram til år 9 e.S., store deler av tiden under Sersjant Faber Krombauer. Etter endt tjenestetid returnerte han til familien og bidro med driften av godset.

Etterhvert begynte han å tilbringe mer tid i Kroam by hvor han frekventerte opp til flere Salonger. På et tidspunkt møtte han Monarkas rådgiver og diplomat Liffi Alderknapp som fikk et godt øye til ham. De giftet seg i år 16 e.S.

I år 17 e.S. ble han med da Liffi Alderknapp ble sendt til Malderia som diplomat. Der ble de i to år før de returnerte til Kroam.

Kjentfolk

Liffi Alderknapp, hans frue. Lykkelig gift i et forholdsvis moderat eksteskap.

Faber Krombauer, hans trofaste venn som var hans Sersjant i Hæren i mange år.

Evan Calder, hans barndomsvenn fra en av naboeiendommene til godset. De fant på mye sprell i sin ungdom. Husk bare grisen!