Peleion Sha-Reos

Fra VeiskilleWiki
Hopp til navigering Hopp til søk
Peleion Sha-Reos
Navn Peleion Sha-Reos
Født år 24 f.S
Nasjonalitet Althea
Yrke Jaktfører
Titler Kaptein ved Sha-Elá
Spilt på Jakten fortsetter
Spiller Asbjørn

Peleion har i løpet av et langt militært liv blitt en respektert veteran, kjent blant sine kolleger som en rolig og analytisk jaktfører, omsorgsfull offiser, god far og støttende ektemann. Med nesten 30 års tjeneste i Althéas tunge infanteri har han vært med på de fleste større manøvrer hæren har gjort siden Stjernefallet, deriblant samling av landet, krigen om Tar-Ambil, felttoget mot Lothbard og fronten i Sha-Elá.

Hans bedre halvdel døde i år 16 e.S, og Peleion har ikke giftet seg igjen. Da Altheas egen front mot tåka blei oppretta samme år, meldte Peleion seg frivillig, og har tjent som førstejeger i Sha-Elá siden. De som kjenner ham ser at han har viet så godt som all sin tid til ansvaret, og endret seg mye de siste par årene. Roen har veket plass for skarpere dedikasjon og det analytiske overblikket han alltid hadde har fått et langt smalere fokus. Men om det er tapet av kona eller tida ved Tåka som er grunnen er vanskelig å si.

Store deler av tida ved Sha-Elá har Peleion tjent under Tarim Tar-Vellis og Akasia Sha-Vellis, og han har enorm respekt for deres metoder og meninger.

Familie, venner og bekjente

  • Bror til Eleni Sha-Harun
  • Far til Amos og Eria Sha-Reos
  • Tidligere gift med Areia Sha-Reos (nå død)