Om alvene (etter stjernefallet)

Fra VeiskilleWiki
Hopp til navigering Hopp til søk
Important.pngHemmelig: Denne artikkelen inneholder lite kjent informasjon. Nesten bare Alver er kjent med dette. (Om merking av sider)

Alvenes nye tilværelse

Alvene har ikke lenger skaperen ved sin side. Skogen og Trubadurene har også forlatt verden. Men det er ikke bare dette som er nytt. Deres krefter og evner, for ikke å snakke om indre natur, har også endret seg. Alvesamfunnet, som før var en enhet samlet av trubadurene, er nå splittet. Noen av alvene har trukket seg tilbake så dypt de kan inn i skogene, mens andre har blitt aggresive og går til angrep på menneskene.

Stikkord om alvene

  • Før Stjernefallet visste alvene alltid hva som var riktig. Gjennom trubadurene og delvis direkte fra Skaperen hadde de alltid en retning, og selv om de ikke kjente framtiden hadde de full tillit til at Skaperen ledet dem. Uten Sangen har alvene oppdaget sin egen vilje, og for første gang blusser det opp alvorlige konflikter innad når disse er uenige.
  • Alvene har ikke et fungerende samfunn. De forstår ikke idéen helt, og for de aller fleste er det utenkelig å uttale seg på vegne av andre. Dette er grunnen til at det aldri har blitt gjort noe med menneskene fanget i skogen. Noen få alver holder på med lekene sine der inne, og de andre har langt større respekt for disse enn for de menneskene som måtte ha noe imot det. I tillegg fører denne individualismen til at et menneske som oppsøker alvene for å snakke med en bestemt navngitt alv høyst sannsynlig vil komme levende fra det.
  • Det finnes en form for ledelse blant alvene. Den er SVÆRT uformell, men den er der. De eldste er naturlig nok klokest, og får mest respekt. Det disse gamle alvene blir enige om blir det nærmeste alvene som folk har en plan, og de aller fleste vil følge den. Dessverre tar slikt laaang tid med folk med fem-sifra alder...
  • Det har blitt sett grupper av (hovedsaklig) dyrealver der alle bærer svarte og røde klær. Disse er foreløpig den eneste gjengen med en viss organisasjon. De er alle sterke tilhengere av en gammel jeger med aggressive tendenser overfor menneskene. Han kalles Ulven, og de som følger ham kalles ulvene. De er nesten blindt lojale, og denne enhetsfølelsen gir dem en sterk posisjon blant alvene.