Malderias speiderkorps

Fra VeiskilleWiki
Hopp til navigering Hopp til søk

Speiderkorpset:

Speiderkorpset er Hærens øyne og ører. De utfører de mest krevende rekognoseringspatruljene, henter inn info og lager kart, finner leire, og sporer fiender. Tjenesten krever en egen type mennesker, det er alle enige om. Noen anser dem som rare, noen ser dem som blant de hardeste soldatene i hele Hæren. Den grønne lua som speidere noen ganger går med, er uansett et tegn på respekt alle steder i Malderia.

Speidere går svært lange avstander, lever ute i alle slags forhold, i alle slags områder, ofte i lange perioder av gangen. De går inn bak fiendens linjer, om nødvendig inn i fiendens leir. De lever av landet, og henter inn opplysninger som er livsviktige for Hærens operasjoner.

Oftest er speidere litt stille og tilbakeholdne mennesker. Det er lett å forstå, ettersom de er vante med å være alene eller med noen få kamerater, på oppdrag i ukesvis der overlevelse avhenger av stillhet og skjul. De holder seg mye blant sine egne, og er jo også nesten konstant ute på oppdrag, så det er svært sjelden man ser dem, selv om de har noen leire der de lagrer utstyr fast. Mange opplever dem som asosiale, men de aksepteres, mye på grunn av den jobben de leverer uten noen gang å drive selvskryt.