Kroken

Fra VeiskilleWiki
Hopp til navigering Hopp til søk
Kroken
Kroken.jpg
Kroken, med sit trofaste Kava-krus, en svært fuktig natt på Arans Hus
Navn Serjant Kroken, Okran
Alias Kroken
Født år 15 før stjernefallet
Nasjonalitet Malderisk
Yrke Kavalerist, Rekrutterer og Intruktør på Malderias Militærakademi
Spilt på Arans hus, Arans hus,Et veiskille
Spiller Thomas Nes

Presentasjon

Kavaleri Sersjant Kroken, fornavn Okran. Vervet seg til kavalerier i år 2 etter stjernefallet, som 17 åring. En gang Kavalerist, alltid Kavalerist. Yrkesmilitær i det middels tunge Malderiske Kavaleri. Var permitert en liten stund etter krigen, men er nå tilbake i tjeneste som rekrutterer og underviser for Kavalerilinjen på Malderias Militærakademi. Er for tiden i Ophrien for å iverksette kavaleritrening.

Kroken er en undelig Kavalerist. Beryktet for sin ukuelige optimisme og merkelige flaks, har denne noe utypiske kavaleristen klart å komme seg gjennom en god del harde treffinger. En jovial, stolt fyr som sjelden takker nei til et glass eller fler. Får (i følge seg selv) lett nye venner, og påstår gjerne han "kjenner" alle han har møtt.

Han har forøvrig ALDRI vært i Zantropia!

Venner og kjente

Kjenner og har samarbeidet med Førstesersjant "Førsten" Snøfoss, Tåkeveteran.


Har møtt og kjenner Ridder Aran, Ridder Cora, Rakle, Daman, Gwenya, Kaptein Ilian, Løytnant Vesterberg, Sersjant Grønli, Raid og Rasal , De ulymarske stifinnerne Jago, Castor, Nando, Sanja og Elora. Den Zantropiske Hippogriffen Zabék og halv-alven Ouenus

Førsten og Kroken på tur i Østmark

Spiller og opptredener

Spilt av Thomas NesArans hus 2004, Arans hus 2008 og Et veiskille.