Korpral Heshon Vinterfjord

Fra VeiskilleWiki
Hopp til navigering Hopp til søk
Korpral Heshon Vinterfjord
Korpen.jpg
Korporal Heshon Vinterfjord
Navn Heshon Vinterfjord
Alias Korpen
Født År 22 før Riften
Nasjonalitet Malderer
Yrke Soldat
Titler Korporal
Spilt på Arans hus (2004)
Spiller Anders Ohlson

Korpral Heshon Vinterfjord

Presentasjon

Korpen (det er ikke mange som kjenner hans egentlige navn) er en Malderisk soldat. Han er 37 år og har vært i tjeneste i 20 av disse, for det meste innenriks men også mye på fronten mot Kiltan. Hans første tjeneste der var for så lenge siden at Korpen kun snakker om det landet som Ciran. Han HATER ciranere, dypt og inderlig. Det var ved Ciranfronten han for første gangen møtte og tjente under Ridder Aran. Ved en mislykket flankeringsmanøver gikk det en gang helt bak fram og Ciransk kavalleri var i ferd med å knuse Arans styrker. Avdelingens fanebærer falt, og mange soldater var i ferd med å miste motet og flykte. Da tok Korpen opp det falne banneret og bidro sterkt til å forhindre flukten og nederlaget. Aran har siden vært svært takknemlig overfor Korpen, noe Korpen ikke helt forstår. Han gjorde da kun sin plikt!!

Korpen har de siste årene vært stasjonert på Arans hus. Han trives veldig godt med sin stasjonering, men har en del "survivors guilt". Har han virkelig gjort alt for sitt elskede Malderia? Korpen vil derfor melde seg som frivillig til Tåkefronten, men selvfølgelig ikke uten sin befalhavende offisers (Arans) tillatelse. Denne tillatelse er ikke gitt, og Korpen følger ordre.

Familie

Ingen. Han var en gang gift og hadde en datter, men begge forsvant i Tåka.

Bekante

Folket på Arans hus: Aran, Ariane, Aria, Fernia (Kokka!), Gwenya, Rakle, Elne og Atnor.

Beskrivelse

Korpen har vært soldat i hele sitt liv. Det merkes. Hvis en tidlig gjest lurer på hvorfor bord, benker, askebeger, lysestaker, glass, matter, kniver, gaffler etc. er plassert i rette linjer og rake ledd på morgenen; da er det Korpen som har hatt seinvakta...

Korpen er rak i ryggen, men fortsatt en trivelig og sosial fyr. Selv mot CIRANERE. Det har han ordre om å være.. Han kjenner dog mest fellesskap med Malderiske soldater og har STOR respekt for Tåkeveteraner. De sistnevnte kan regne med å få en øl spandert på seg av Korpen.

Korpen liker mandler. Men først etter at de har blitt organisert på en rett linje på bordet og sortert etter størrelse, fra venstre.

Korpens vanligste ord: "Jeg er i tjeneste"