Kemeikon

Fra VeiskilleWiki
Hopp til navigering Hopp til søk
Kemeikon
Navn Kemeikon Tar-Al-Roos
Alias Tar-Al-Roosim
Født År 25 f.S.
Nasjonalitet Althéa
Yrke Konge
Død 19 e.S
Dødssted Tharaneos


Kong Kemeikon er førstefødte av Althéas forrige Tar-Al-Roosim (Konge og Dronning) og var dermed arveprins under stjernefallet. Daværende Tar-Al-Roosim døde under de store omveltningene. Under vanlige omstendigheter ville ikke Kemeikon tatt over riket før han giftet seg, men mot presteskapets protester, startet han å samle landet som landets Konge.

Hvorenn han dro ble han møt med lite motstand, men kaoset herjet i landet. Helt til han kom til Tar-Avrin, hvor ro og orden allerede hersket under lederskap av en lokal kvinne ved navn Kirillia. Kemeikon falt fort for denne sterke kvinnen og de giftet seg ikke lenge etter.

Kemeikon hadde det tøft etter sin Dronnings bortgang i år 13 e.S., men etter flere år med rykter og spekulasjon giftet han seg i År 18 med Carina av Fellinger fra Kiltan.

Kemeikon var en sterk og karismatisk leder som kanskje ikke var direkte elsket av sitt folk, men som samtlige hadde den dypeste respekt for, og ingen var i tvil om at han var den rette lederen for landet. Han kunne være hard og kompromissløs i sitt embete, og veldig mange mente det var på høy tid da han endelig giftet seg igjen og braktenen viss balanse tilbake til Tar-Al-Roosim.

Kemeikon døde tidlig vinter år 19 etter langvarig tåkepåvirkning, og etterlot seg et Althea uten ledelse. Inntil videre styres landet av en utenlandsk dronning med rådgiving fra lederne for presteordnene. Hendelsene rundt dødsfallet er beskrevet under Svartnatta.

Kong Kemeikon og Dronning Kirillia fikk fire barn: