Katarina Armthal

Fra VeiskilleWiki
Hopp til navigering Hopp til søk
Katarina Armthal
Navn Katarina Armthal
Født 2 f.S.
Nasjonalitet Uder-Hopfisk
Yrke Kammerpike
Titler Frøken
Spilt på A day in the court of
Spiller Sunniva

Presentasjon

Frøken Katarina Armthal er kammerpiken til Hertuginne Mariastella Ramirez van Uder av Uder-Hopfen, og har uoffisielt ansvaret for at Hertuginnen alltid har det rette svaret på kulturelle spørsmål i det nye landet sitt. I tillegg er hun storesøster til Garibald Armthal, Landet Ridder av Armthal og arving til grevskapet Thiere.

Bakgrunn

Katarina ble født grevskapet Thiere i Uder-Hopfen 2 f.S. Under Stjernefallet mistet grevskapet det meste av jorden sin og Grevinnen av Thiere med familie ble kastet inn i dypeste fattigdom. Heldigvis for Katarina skikket hun seg så vel at rikskansleren, Edle Frue Agathe van Uder, hentet henne inn i år 19 e.S. som kammerpike og rådgiver for den nye Hertuginnen da forlovelsen med Hertugen var et faktum. Katarina var kjempe glad for muligheten og anstrengte seg mest mulig for å gjøre en god jobb. Dessverre var ikke dette så lett siden Hertuginnen viste seg å ikke være spesielt interessert i å lære Uder-Hopfisk etikette.

Noe av lønnen har Katarina brukt på å kle seg opp slik at hun ser anstendig ut, men ellers sender hun alle pengene hun har hjem til familien.

Hobbyer

Katarina liker å spille narrespillet, frekventere teselskap, danse og nyte vin, men hater å spille krokett.

Relasjoner

Katarina er veldig glad i sin ærerike lillebror, Garibald Armthal, og prøver så godt hun kan å hjelpe han opp og frem ved hoffet (noe som til syvende og sist også hjelper henne). Hun har veldig respekt for Edle Frue Agathe van Uder som ga henne jobb og sørger for at hun får utbetalt lønn. Ellers så er hun selvfølgelig veldig opptatt av at Hertuginnen og hennes mann, Hertugen, har det bra. Katarina er også god venninne med Frøken Magdalena Schorskever.