Kalor

Fra VeiskilleWiki
Hopp til navigering Hopp til søk
Kalor
Navn Kalor
Nasjonalitet Malderer
Yrke Løsarbeider, voldsmann
Spilt på Ekspedisjonen
Spiller Jørn

Presentasjon

En utrivelig dyster kar som gjerne kan ses luskende rundt i Vilkafjords gater. Flere som har krysset feil folk har endt opp truet i en bakgate eller knivstukket av denne karen. En utvadvent desillusjonert møkkamann som setter stor pris på å gjøre andre sinte, frustrerte, eller lei seg. En tvers gjennom utrivelig fyr.


Bakgrunn

Kalor var en typisk ung Malderer fra Malderon-provinsen. Han var stolt av landet sitt, og lojal til familien. Han var forventet å jobbe på farens går enda noen år frem til Fnyrefelttoget startet. Kalor vervet seg umiddelbart, og dro til fronten. Han utmerket seg som en dyktig infanterist. Ikke fordi han var en stor stridskjempe, eller spesielt heltemodig, men fordi han holdt roen og fulgte ordre - en nyttig egenskap i den tidlige perioden av felttoget, som stort sett var bakhold på bakhold. Disse kvalitetene gjorde at da TNA forberedte marsjen mot Lothbard, ble Kalor heller sendt til Tåkefronten.

Også her gjorde han som han fikk beskjed om, fulgte ordre, og forsøkte å holde seg rolig. Som alle ble han gradvis Tåkesyk. Ved et tidspunkt ble hans avdeling dobbelt så lenge ved fronten som de skulle, fordi en annen Kaptein hadde tuklet med vaktlistene for å spare sine egne menn. Til slutt sviktet sinnet til Kalor som så mange, og han fikk mareritt som var så grusomme at han gjorde alt han kunne for å holde seg våken til enhver tid - og da han feilet var det verre enn noe han kunne se i våken tilstand. Dette var nok tidspunktet noen kunne ha sett hvor langt han hadde falt og gitt ham et frendehugg - men det skjedde ikke.

Til sist gikk Kalor frivillig ut i tåka. Han knelte der og ropte ut til den. Der andre har solgt seg til mørket for makt eller hevn ba Kalor bare om en ting - å få sove drømmeløst om natten.

Eberyok ledet ham til Irlinn Einerskaret som han så arbeidet for i mange år - både som løsarbeider, knivstikker, og tjener av Mørket. Når Elizar Cobos tok med Irlinn i sin gruppa fulgte Kalor med på lasset. Irlinns manipulasjon av den tåken han bar med seg etter sin tid ved Tåkefronten førte til slutt til at den siste lille rest av menneskelighet forlot Kalor, og han er nå en form for tåkeskapning.

Venner og bekjente

Elizar Cobos, kultist
Professora Silvia Giesel, kultist
Irlinn Einerskaret, kultist
Rantz Rugdebane, kultist

Ramen Ovald, fiende?

Spiller og opptredener

Kalor ble spilt av JørnEkspedisjonen.