Iral Steinhjerte

Fra VeiskilleWiki
Hopp til navigering Hopp til søk
Iral Steinhjerte
Navn Iral, etternavn ukjent
Alias Iral Steinhjerte
Født muligens
Nasjonalitet Malderisk
Yrke Hærfører i Malderia
Titler Hærfører
Spilt på Aldri spilt på laiv

Iral Steinhjerte er Hærfører i Malderia. Hærens øverste leder og også medlem av Landsrådet. hun var før dette Kommandant i den malderiske hær som Feltherre for Tåkefronten. Etternavnet startet som et kallenavn som hun etter sigende tok som sitt eget. Mange har meninger om Steinhjerte, de færreste tør å fortelle dem til ansiktet hennes.

Utvilsomt har Steinhjerte med sin knallharde disiplin og bestemte fremtreden holdt orden i rekkene ved Tåkefronten. Steinhjerte er både en malderisk helt og en skremmmende figur. For mange har hun etter hvert kommet til å symbolisere den fronten hun leder.

Militær karriere

Iral Steinhjerte var offiser i en adelsfylkning før Riften. Hun gjorde en glimrende karriere i det Syvende Kiranske Felttog, og dro hjem derfra med mange æresbevisninger

Da Riften kom var Steinhjerte fremdeles i aktiv tjeneste for en adelsfamilie. Hun gjorde revolt mot sine overordnede da de beordret at hun skulle beslaglegge og samle sammen mat. Hun og hennes soldater reiste fra egnen og møtte Kaern og hans fylking. Steinhjerte og hennes soldater deltok i Taraks gruppe under adelslaget.

Ett år etter Riften fant man Tåkefronten, og det endeløse felttoget der oppe begynte. Steinhjerte skal etter sigende ha meldt seg frivillig til dette oppdraget. Hun har blitt foreslått byttet ut flere ganger av kolleger, men Hærsjef Tarak har alltid nektet.

Iral Steinhjerte ledet Tåkefronten med hard hånd siden år 1 etter Riften frem til år 19, da hun ble Hærfører.