Inanna

Fra VeiskilleWiki
Hopp til navigering Hopp til søk
Inanna
Navn Inanna
Født Ca. 19 år før Stjernefallet
Nasjonalitet Offisielt Althéisk statsborger
Yrke Gårdsdriver/krigsveteran
Spilt på Legender
Spiller Veronica Sæther


Inanna dukket etter Tåkeflommen opp i området som nå kalles for Yl-Taran, uten minner om hvor hun kom fra eller hvem hun var. Med seg hadde hun sin 1 år gamle datter, Aya, men ingen far til barnet. Mange andre dukket opp på samme sted, og sammen opprettet de sitt eget isolerte lille samfunn, godt ledet av bonden Ibbizin. Av praktiske årsaker giftet hun seg etter hvert med en av de andre lokale, men ekteskapet var for det meste ganske utrivelig. Inanna lot seg derfor villig rekruttere da Lothbard kom innom og ville ha folk til hæren sin, og forlot lokalsamfunnet i år 12 etter Stjernefallet. Der møtte hun Enkidu, som hun forelsket seg i og innledet et forhold til. Paret overlevde trolig krigen mye på grunn av deres kjærlighet til hverandre, og da de to år senere kunne dra tilbake var Inanna svanger.

Da hun kom hjem igjen fikk hun vite at ektemannen hadde dødd mens hun var borte, og ingen var i grunn spesielt trist over det. Hun giftet seg med Enkidu, som øyeblikkelig adopterte den da 15 år gamle Aya, og verdier de hadde tilegnet seg i løpet av krigsårene ble brukt til å bygge ut gård og jord. Senere samme år fødte hun en sønn, og etter ytterligere to år fikk paret en datter til. Det nye ekteskapet har hele tiden vært harmonisk og svært, svært lykkelig.

Da lokalsamfunnet fikk en del besøkende i år 19 etter Stjernefallet, ble Inanna influert av Eberyok etter å ha bistått i et rituale som gikk galt. På oppfordring fra de mer vise og magikyndige gikk hun med på å påkalle denne entiteten hun hadde drømt om, uten å vite hva eller hvem det var. I et kort øyeblikk var Eberyoks oppmerskomhet rettet mot henne, men Sarinis følgere var til stede og fordrev dette mørket. Ritualet var så kraftig og brutalt at det ikke bare tok ut mørket, men også en bit av lyset, noe som førte til at Inanna ikke lenger er i stand til å drømme.

Inanna setter sin mann og sine barn over alt annet, og vil gjøre hva som helst for dem. Hun er trofast, lojal og svært beskyttende. Tidligere har Inanna vært en munter og livsglad person, men etter at hun mistet evnen til å drømme har hun blitt mer stille og passiv.

Familie, venner og bekjente

Gift med Enkidu.

Mor til Aya, Lulal og Ninasar.

Venn med sitt lokalsamfunn, men spesielt Darius, Mayati og Aloros som alle er gode venner av familien.

I tillegg vagt bekjent med vandreren Lario Corral og den uder-hopfiske ridderen Theodric Zetterlind.