Hvordan spille Zantroper

Fra VeiskilleWiki
Hopp til navigering Hopp til søk

Ideen med Zantropia er å få inn inspirasjon fra det varme og mystiske nære østen, og skape et folk som er fargerikt og mangfoldig, men samtidig samlet under sin gudetilbedte herskerinne, Keiserinne Zukaana.


Når man blir Zantroper og gjennomgår Dhakala Jannah, blir man født på ny som Zantroper (magisk hjernevask). Derfor gjennomgår de fleste en personlighetsforandring, i større eller mindre grad. Se også Dakhala Jannah "hvordan bli Zantroper"

De er et veldig vennelig og utdadvent folk, og veldig fysiske i kontakt med mennesker. Klemmer, kyss på kinn, omfavnelse og holde i hender gjør man med den største naturlighet, uten at det nødvendigvis er seksuelt ladet. De gestikulerer også mye når de prater, men liker best å sitte, ligge ned og ta en kaffe/ te når de gjør dette. Og de spiser hele tiden, og byr alle på det de har.


Den vanlige Zantroper har et åpent sinn på de aller fleste andre nasjoner og folkeslag. Det er fordi de aller fleste Zantropere opprinnelig er "innvandrere" og stammer fra andre land. Derfor har de ikke et generelt syn på andre som folk, men er preget individuelt av det synet de hadde før de ble Zantropere. Men generelt anser de seg selv som det utvalgte folk som er mye heldigere en alle andre, og at de har det bedre og mer behagelig og rikt. De som drar ut, er veldig omgjengelige og åpne mot alle andre, selv om de møter motstand. De vil uansett forsøke å bli alles beste venn.

De som er "ekte" Zantropere, dvs. de som kom med keiserinnen fra starten, eller er født der, har et mye mer negativt syn på omverdenen og vil ha minst mulig med den å gjøre. Men utad er de like åpne og elskverdige som alle andre Zantropere, spesielt sine nærmeste naboer.


Zantropere er temmelig late og bedagelige. De spiller aldri stridsball. Ikke uvanlig å sovne på jobb, og alt går i slow motion. Derfor det er nødvendig med flere som deler på den samme jobben. Og derfor det er populært med oppkvikkende rusmidler (oftest i form av te).

Når nye landsmenn og kvinner kommer inn, så er de fulle av liv og arbeidslyst. Men det tar ikke mange måneder (kan gå opptil et år) før de er en del av den zantropiske dovenskapen.

Zukanas og Soldater trener såpass hardt og har en asketisk livsstil, så de har en annerledes atferd. Også de som reiser utenfor landet er litt kvikkere og ikke så dovne. Det er nok noe med landet som gjør det sånn...


Alle Zantropere er redd for natten, og holder seg helst innendørs da. Hvis de er på reise i utlandet, har de alltid 3, 6 eller 9 grønne lykter som en slags beskyttende ring rundt leiren sin. Det er ikke noen helt alminnelige lamper...


Se også Zantropiske klesdrakter og Zantropere i utlandet