Horats den fagre

Fra VeiskilleWiki
Hopp til navigering Hopp til søk

Horats var bare 9 år gammel da tåka trakk seg tilbake. Han husket ingenting av det gamle livet sitt, han hadde hverken venner eller familie å støtte seg til. Han ble funnet halvt utsultet ved en landevei av Hertug Cornelis van Uder. Hertugen tok ham med seg til Uder By, der han fikk jobbe i tjenerskapet. Horats var en spøkefugl, og godt likt blant både tjenerskap og adel. Han fikk mange venner blant det som senere skulle bli Broderskapet, og det var disse som lærte ham å fekte.

Da Lothbard slo til og drepte Hertug Cornelis, rømte han ut i skogene sammen med hertugens sønn, Wilbert van Uder. Han var Broderskapets yngste medlem, men gjorde allikevel en hederlig innsats under krigen.

Etter krigen ble han tildelt land ved den lille byen Ceelhof. Han har store ambisjoner for Ceelhof og bedriver handel derfra, selv om det kanskje ikke helt sømmer seg en adelsmann. Horats er også flink til å synge, og er selvlært på ukulele. Ellers kjent som kvinnebedårer/nedlegger, og har kallenavnet "horebukken".