Heshan Steinbru

Fra VeiskilleWiki
Hopp til navigering Hopp til søk
Heshan Steinbru
Navn Heshan Steinbru
Alias "Forsyninga"
Født 5 før Stjernefallet
Nasjonalitet Malderia
Yrke Innehaver av vertshuset Glefset, (Strek)
Titler Sersjant
Spilt på Øl Er Godt For Sjelen
Spiller Jørn

Opprinnelig fra Malderon-regionen. Hans foreldre kjempet begge i striden mot adelen og fikk land i Chavra. De slo sammen sine bruk og fikk fire barn til sammen. Eldste datter har holdt seg på gården, alle de tre andre har gjort karriere i hæren. Yngstesøstra hans gikk tapt ved Tåkefronten, det er ikke noe han pleier å snakke om.

Gikk inn i det Malderiske militæret i år 12 e.S. Deltok i felttoget mot Lothbard, og var til stede under slaget om Grua. Etter fredsoppgjøret var han stasjonert forskjellige steder i gamle Lothbardien.

Har vært inne fire perioder til sammen, først i det middels tunge infanteriet: Krigstid fra 12-13 e.S. og 14-15 e.S. (fra og med da som korporal), fredstid 16-19 (overført til forsyningen i år 18) og 20-23 e.S. (Sersjant)

Dimmet år 23 e.S, med en del Verk på kistebunnen og planer om å returnere til Chavra, finne et koneemne med nyttige ferdigheter, og bruke sparepengene til å bygge ut tomta han har skjøte på fra den Malderiske Stat. Dette endret seg på Festivalen for Ganens Nytelse.

Han kom med innehaverne av Hølet for en siste dimmefest, drakk, spilte terning, sloss og kranglet - spiste mye god mat og drakk enda mer. (Koste seg mao). Mot slutten av kvelden ble det bestemt at en ny avdeling av Vannhullet skulle åpne i Vilkafjord. Heshan skulle investere sammen med Glyrin og Slorva, som skulle beholde majoriteten og sette standarder - profitter fra driften delt mellom de tre. I samme forbindelse inngikk Steinbru en avtale med De Døde Roser. Om den holder etter en fylleslåsskamp senere på kvelden gjenstår å se. Seint på vårparten ble i alle fall vertshuset Glefset åpnet, en bastion av Malderisk kultur i den mest internasjonale byen i verden.

Important.pngHemmelig: Informasjonen i følgende avsnitt er svært lite kjent. Ikke misbruk den. (Om merking av sider)

I løpet av sin karriere i hæren var aldri Steinbru formelt medlem av Siste Linje, men ga til tider nøkkelopplysninger til de han visste var streker - og også til Vekterkorpsets Speiderkompani. Da innehaverne av Hølet ba ham følge hjertet og patriotismen sin for å finne ut hva han burde gjøre sto det klart for ham: om man kunne lage en bastion for Malderiske interesser i Vilkafjord ville dette vært rett og rimelig. Han har etter dette blitt en agent for nettverket, og Glefset et samlingssted for møter og sniking. Dette blandes dog ikke inn i selve driften.

Venner og bekjente

Glyrin Muggbo og Slorva Slaggmyr - Innehavere av Hølet, Heshans gamle stamsted. Nå seniorpartnerne i Glefset, og blant Heshan's beste venner.
Andor Mironsønn - Kokk på Toer'n og kamerat.
Maria Elani "Marilena" sil-Parga - Forretningsforbindelse. Heshan har investert i å utvide hennes tønnemakerverksted i Vilkafjord. Hun supplerer tønnene til Glefset.
Bryggerne i A.L.V. - Mulige fremtidige forretningsforbindelser.
Tyra Sølvhorn - Respektert drikkekamerat.
Tor Vidarssønn - Drikkekamerat.
Saga - Ble tilbudt en jobb av Heshan, før tilbudet ble trukket tilbake (på rimelig tynt grunnlag).
Maestra Rada Drakarberg - Fiende som forhåpentligvis er litt for viktig til å bry seg for mye med Heshan.
Bug Berknau - Forretningsforbindelse.
Gandor Graafjell - Kjendis!
Mira - Bekjent.
Faria Bulderberg - Fjern kontakt
Alberto Calderón de Montalbán - Fjern kontakt.