Hackaar av Sargos

Fra VeiskilleWiki
Hopp til navigering Hopp til søk
Hackaar av Sargos
Navn Hackaar Olejsønn
Alias Hackaar av Sargos
Født År 26 f.S
Nasjonalitet Ulymar
Yrke Markherre
Titler Markherre
Spiller Lars Erik Keskitalo

Hackaar av Sargos, også kjent som Hackaar Olejsønn,er 42 år (i år 16 E.S.)

Han har vært Markherre i Sargos i syv år. Han er en av få Markherrer i Ulymar som har hatt sin rang over så lang tid, og er stolt av sitt arbeide. Kongen er også ganske fornøyd med hans virke. Hackaar av Sargos har også ambisjoner, det man også merker ved hans deltakelse i samlinger og diverse råd nær som fjern. Som dommer i saker er han kjent for å ta raske beslutninger, litt for raske mener noen.

Utad forteller han til folket at han foretar skatteinnkreving fordi han må og det er nødvendig. Utad virker det som han ikke liker å kreve inn skatt, selv om han gjør det der han må og når han må. Han får også krevd inn det han må, og i noen tilfeller får han inn mer pga. sin vennligsinnethet. Noen mener hans ydmykhet er et spill for galleriet. Andre setter veldig stor pris på arbeidet han gjør og vennligheten han fremviser til folk flest.

Den siste tiden har Kongen gitt beskjeder om at det er ønskelig å fremskaffe enda flere soldater fra Sargos, også soldater som trengs ved Tåkefronten. Dette har kanskje lagt litt ekstra press på Hackaar, selv om dette er en del av arbeidet han ser ut til å like godt.

Hackaar av Sargos har også flere års militær erfaring. Han nyter fortsatt respekt for de oppgavene og slagene han deltok i som Førstespyd (Løytnant), spesielt blant de som har kjempet sammen med han.

Hackaar mottar rett ofte Komnik - beskjeder sies det, og når det skjer kan man som oftest se han med et stort smil, og kanskje han til og med brauter ut i latter. Om det er fordi innholdet i beskjedene er interessante eller morsomme, eller om det er fordi han syns Komnik er noe latterlige greier er uvisst. Det går rykter om at han i lystig lag gjerne kan finne på å fortelle skrøner om Komnik, og at man da gjerne ser han med høye håndbevegelser, venstre og høyre hånd som går opp og ned i raskt tempo.

Hackaar av Sargos har selv ansatt noen hjelpere og soldater opp igjennom tiden, hans husholdning er ganske stor, og han har også en personlig livvakt. Denne persones ses ganske ofte i sivile klær sammen med ham. Denne livvakten har vært trofast mot ham i flere år.

Kjenninger: Nerida Valdéz,Sancia Viera, Sandre Alvedo, Hein