Høstens døtre

Fra VeiskilleWiki
Hopp til navigering Hopp til søk

Starten

To søstre fra Starvald var de første kjente medlemmene av denne sekten. Sektens tro gikk opprinnelig ut på at det er nødvendig å ofre mer blod til Starvald for å gjøre båndet til jorda sterkt igjen - da helst blodet til utlendinger. Sekten er trolig ansvarlig for flere rovmord på og rundt vertshus landet over.

Man tror at kulten var delt opp i celler, og at et medlem bare visste om et par andre. Medlemmene kunne kjenne hverandre igjen på et arr formet som en H, på høyre underarm.

De to før nevnte kultistene ble drept av de som driver Visdommens Grøde, etter å ha blitt offentlig avhørt av flere av De Kloke i år 21.

Fra sekt til politisk aksjon

Før var det ingen som åpent sa at de tilhørte eller sympatiserte med Høstens Døtre, men nå i år 23 er det flere som tør. Høstens Døtre er ikke lenger en kult eller sekt, men en politisk aksjonsgruppe. Det siste året har nemlig avlinger over hele landet har gått galt, sykdom har fått herje fritt og gruver har kollapset - og verken de Kloke eller Star ser ut til å gjøre noe. Og sakte men sikkert har Høstens Døtre vokst i oppslutning. Selvsagt snakker ingen høyt om menneskeofring, og de fleste som taler HDs sak hevder at dette ligger i organisasjonens fortid (om det i det hele noen sinne har vært tilfelle). HD påstås i dag å være intet annet enn en løs sammenslutning av bekymrede valdere som ønsker å vie sin tid til Starvalds beste.